Huh, tultiin just sellosta. Taas on hiki niskassa. Etsittiin ja etsittiin tytsylle sopivaa välikausihaalaria, mutta ei........siis ei kerrassaan löytynyt. Tai en oikeastaan just halua haalaria vaan henkselihousut ja takin erikseen. No siksi, kun housua ja takkia voi käyttää erikseenkin ja niistä voi ostaa molemmista paria numeroa liian suuret kappaleet. Haluaisin, että ne mahtuisivat päälle vielä syksylläkin. Haalarin taas on oltava aikas sopiva, jotta mini-ihminen pystyy sen kanssa kävelemään.

No, jok.tap ei siis löytynyt sopivia. Jos housuissa oli kokoa niin takissa ei ja toistepäin. Etsintä siis edelleen käynnissä. Tyhjin käsin ei suinkaan kotiin lähdetty. Ette ikinä taida arvatakaan, ostin tytsille kengät. Kyllä......tein sen taas. Mutta puolustuksekseni totean jälleen kerran, että  juuri nythän niitä tarvitaan, kun kävelläkin osataan. Mut täytyy kyllä sanoa, et nyt on kyl hyvät kengät. Tukevat ja tyylikkäätkin vielä. Maksoi kyllä sikana.

Tytsille ois kiva hankkia kesäksi vielä jotkut ihanaiset kangastossut ja sandaalit. Kesäostoslistalla olisi vielä farkkuhame, pari t-paitaa ja ehkä jotkut kesäpöksytkin. Turhamaista? Onhan se, tiedostan sen kyllä. Muttamutta, kun pikkuisten vaatteet on vaan niin söpöleitä, että en kykene pitämään näppejäni erossa niistä. Olen aina ollut shoppailuholisti ja näköjään se vain paheni, kun tytsykkä syntyi. Nyt se holismi on oikeastaan vasta puhjennut kukkaan:))