Bileet, bailut, pileet, kemut, pirskeet, pippalot, kotipilleet, whatever!!! Kukin kutsukoon miten haluaa.

No anyveis, sellaset oli eilen meidän vastapäisessä talossa. Perus parikymppinen kimuli jäänyt yksin kotiin ja päättänyt kutsua kylään kaikki kaverinsa, näiden kaverit ja vielä muutama sata muutakin tyyppiä. Mua ei yhdet kekkerit hetkauta, jos ne ei häiritse mun elämää. Ja yleensä jos ne pyritään pitämään asunnossa sisällä niin kukaan ei häiriinny ( paitsi seinänaapurit, jos sellaisia on, mutta näillä ei ole). Mutta noi eiliset häiritsi ja pahasti. Joku vitun valopää siitä porukasta päätti pistää orkesterin pystyyn siihen pihalle, pyysi mukaan muutaman putkiaivo ystävänsä ja alkoivat suureen ääneen soittaa ties mitä instrumenttia ja lauloivatkin siihen vielä päälle. Jotain itse tehtyä sillisalaattia, jota ei ois kuunnellu erkkikään. Mutta mun oli pakko kuunnella, kun se sävel raikasi meille sisään kaikkien suljettujen ikkunoiden ja ovien läpi. Ei ollut meikäläisellä pakotietä. Tämän tautisen huonon musiikkiesityksen läpi kuului jatkuvaa kiekumista, joka tod.näk lähti näistä muutaman lasin viiniä juoneista parikymppisistä neitokaisista. Ja sillä aikaa kun tämä onneton orkesteri viritteli seuraavaa biisiään, joku toinen talidomi päätti päräyttää pari ilotulitusta taivaan tuuliin. Siis missä tällasia vikapäitä kasvaa???

Vihdoin joskus yhden jälkeen, kun vilasin ikkunasta ulos, näin oman naapurini seisovan siellä biletalon ulko-ovella. Ilmeisestikin kävi kehottamassa heitä siirtymään sisätiloihin, sillä sen käynnin jälkeen hiljeni totaalisesti. Vihdoin oli hiljaista. Kiitos naapurini. Tosin itse sain vielä odottaa unille pääsyä, koska poitsu päätti herätä juuri samaan aikaan syömään, kun naapurit hiljenivät. Kyllä oli todellisen katkonainen yö.

Mainittakoon nyt vielä, että olenhan toki itsekin pippaloita järjestänyt vanhempien poissaollessa ja paljon järjestinkin, mutta kyllä ne yleensä pidettiin sisällä eikä järjestetty mitään kitarakonserttia keskellä pihaa.  Sen verran oli kunnioitusta naapureita kohtaan. Ihan saa kaikki rauhassa pitää kotonaan juhlia, mutta jos yöunet häiriintyy itseltä niin kyllä menee tämän akan pipo pahasti tiukalle. Kiristää niin pirusti.

..........vai alanko mä todellakin olemaan liian vanha näihin juttuihin????