Eilen oli jälkitarkastus sekä äijäukkelin 2kk lääkärineuvola. Itselläni oli torttu toipunut, ei siis mitään moittimista. Hb oli 129, verenpaine 110/72 ja painokin taas samoissa kuin odotuksen alussa. Lääkärin kysellessä ehkäisystä, tuli puheeksi kierukka-asiat, joista jo aikaisemmin kirjoittelinkin. Hän suositteli hormonikierukkaa, mutta sanoi, että se suositellaan laitettavaksi 6kk synnytyksen jälkeen. Voi toki laittaa aiemminkin, mutta silloin voi olla riski saada joku tulehdus asennusvaiheessa, välttämättä ei tule mitään, mutta on kuitenkin mahdollista. No, täytynee nyt miettiä, että mitä tonne sisuksiin asennuttais:)

Jätkälläkin oli kaikki hienosti. Ihan kivasti oli viidessä viikossa kasvanut. Painoa tullut melkein 1,5kg ja pituutta 6cm. Mitat tais olla 5735g ja 59cm. No, sen kyllä huomaa poskistakin, että tissi on toiminut herran luottoystävänä.



Eilen illalla käytiin sirkuksessa tytön kanssa. Kiva kokemus, mutta tähän sirkukseen 2-vuotias oli aavistuksen liian nuori. Eläimiä ei ollut, paitsi yksi kissa, joka ei edes tehnyt mitään mitä piti ja pellenkin toiminta oli ehkä suunnattu vähän vanhemmalle kansalle. Ohjelma koostui lähinnä tulennielemisestä ja notkeista pikku tytöistä. Sisäänpääsymaksu oli per aikuinen 14,50e ja alle 5v. lapselta 7,50e. Aivan sairaan hintaista, mielestäni. Mutta tulipahan käytyä.