Mitäköhän tässä on taas tapahtunut? Hm...........Ai niin, sitä en varmaan kertonut, että en päässyt kouluun. Osittain olen pettynyt, toisaalta taas en. En kuitenkaan olisi koulua aloittanut vielä tammikuussa vaan lykännyt sitä ensi syksyyn, joten ihan hyvin voin keväällä pyrkiä uudelleen ( ja toivoa, että sit vaikka pääsisin sisään). Koulusta tuli vain tieto, että valintakoetulokseni on hylätty, sen kummemmin asiaa ei selvitetty. Viime viikolla tilasin psykologitestit pitäneeltä firmalta kirjallisen palautteen, jos siitä vaikka saisin selvyyden, että missä homma niin sanotusti kusi.

Ukkelin kanssa oltiin 6kk neuvolassa. Pituus 70cm ja paino 8kg. Ukon kroppa on nyt kuukauden verran ollut sellaisen pienen punaisen näppylän peittämä. Iho on kuiva ja selvästi se kutkuttaa. Neuvolasta varattiin aika neuvolalääkärille, jonka juttusilla kävimme maanantaina. Sanoi, että näyttäis allergialta, mutta sen viisaammiksi emme siellä tulleet. Laittoi sähköisen lähetteen lastenlääkärille Jorviin, jonka toimesta meille soitettiin tänään sieltä ja kutsuttiin käymään. 15.päivä mennään sitten sinne ja katsotaan mitä tehdään. Parastahan tässä nyt on se, että just nyt kun on aika lääkärille, näppylät ovat kadonneet lähes kokonaan.

Mies täytti 30v viikko sitten ja sitä juhlistimme itsenäisyyspäivänä. Hän järjesti ystävänsä kanssa 60v:eet ja paikalle oli kutsuttu populaa noin 80 ihmisen verran. Kerrassaan onnistunut juhla. Oli juomaa, ruokaa ja bändi. Jatkot Luxissa. Kotiuduimme ennen kolmea, snadisti gänässä molemmat. Sunnuntaina herättyämme, pitelimme molemmat päistämme kaksin käsin kiinni. Ohimojomotusta ja raskaita silmäluomia. Niiden kanssa kärvistellessä meni se päivä.

Joululahjat on vielä ja edelleen kaupassa, siellä omilla paikoillaan hyllyissä. Eivät ole löytäneet tänne meille, lahjakasseihin paketoituina. Gaaad dääääm. Joulukortit sentään sain tilattua. Jotain edes. Jouluvalojakin olen ripustellut. Lumilyhtyjä taiteiltiin tytön kanssa tänään muutaman kappaleen verran. Sytytettiin kynttilät niihin ja ihailtiin. Oli ne niin kauniita.

tässä tämän vuoden joulukorttikuva
2136028.jpg