Ihana Lapin reissu on nyt takanapäin. Oli liikuntaa, lepoa, syömistä ja nautiskelua. Pientä mökötystä miehen kanssa, mut sen nyt arvas jo ennen ku oltiin matkaa varattukkaan:) Aina, siis ihan aina, kun on joku reissu/matka edessä mitä odottaa kovalla innolla, tulee vähintään yksi riita/mökötys sen reissun aikana. Jos taas lähtee matkaan ilman mitään ennakko-odotuksia, lähinnä "ei-vois-vähempää-kiinnostaa-asenteella", todennäköisyys riitelylle on minimaalinen, lähes olematon. Mut joo, oli niitä kivoja ja iloisia hetkiä paljon enemmän.

Lentomatkat meni kivuttomasti. Ei mitään korvakipukohtauksia eikä muutakaan älämölöä. Ainoo äksidentti oli se, että tyttö lorautti kahdesti pissat housuun menomatkalla. En ollut pukenut vaippaa, syystä että, ei olla pitkään aikaan vaippaa päivisin pidetty. Ois pitänyt tajuta, että lentokoneessa olo saattaa jännittää ja aiheuttaa ahdistusta myös rakon suunnalla. Onneksi lento on niin lyhyt, että märkähousuisena ei tarvinnut kauaa istua.

Murtsikaa hiihdin kolmena päivänä. Vähänkö olin Kirvesniemi:) Hiki päässä sauvoin itseäni eteenpäin, kymmenen kilsan lenkkiä painelin menemään ja nautin siitä. Kyl tuli kuuma ja lihakset kipeeksi, aivan fantsu olo. Ajattelin jatkaa tätä harrastusta kotioloissakin, jos vaan säät sallii. Lasketteleen mentiin yhden kerran. Tasan kaksi rinnettä auki, joista toinen perherinne ja kolmen tunnin hissilippu, kyllästyttiin jo kahden tunnin jälkeen. Vähänkö tylsää sahata yhtä rinnettä alas. Mut tulipahan kokeiluta kahdentoista vuoden tauon jälkeen.

Juhliminen jäi väliin. Alunperin suunnitelmissa oli yksi baari-ilta, mutta se jotenkin kuivui kasaan. Ehkä kaikilla vallinnut happimyrkytys sekä poikasemme huono yönukkuminen olivat syynä jaksamattomuuteen. Ja kyllä, poika nukkuu edelleen aivan järkyttävän huonosti. Siis alkuyön noin kolmen tunnin pätkän jälkeen, heräilee joko tunnin välein tai kahden tunnin tai jotain siltä väliltä. Oon niin harmaa, silmäpussinen, ällö, tylsä,väsähtänyt ja suht räjähdysherkkä etten oo ennen ollutkaan. Ja on tolla poikasellakin suhteellisen tummat silmänaluset.............ja silmäpussitkin näkys olevan. Nukkuukohan toi enää ikinä???????