Nyt on tältä kesältä koluttu läpi kaikki lastenmestat mitä suunniteltiinkin. Lintsi kertaa 2, korkeasaari, puuhamaa ja muumimaailma. Muumimaailma vedettiin yhden päivän-retki tyylillä eikä jääty yöksi niin kuin viime vuonna. Meni tosi nappiin ei mitään ongelmia automatkojen kanssa....niin ja säästy tietty ainakin yksi saturainen, kun ei tarvinnut yöpymisestä maksaa. Onnistuneita jokainen retki:)

Sit on aloitettu kerhoilu. Elikäs 2 kertaa on sitä ollut ja kerran tyttöräinen jo jäänyt sinne itekseenkin. Ja tää oli nyt siis eka kerta, kun mihinkään jäi ilman äitiä ( mummiloita lukuunottamatta). Reipas oli ollut, pieni mussukka. Ilmoitin tytön myös johonkin tenavajumppa systeemiin, joka alkaa ensi vkolla. Leikkejä, voimistelua ja jotain sen sellaista. Nyt on ihan hyvä setti kaikkea pikku aktiviteettia 3-vuotiaan syksyyn ettei vaan tyyppi pääse pitkästymään:)

Perjantaina lähdetään pitkäksi vkonlopuksi mökkeilemään. Sieniä keräilemään, miehen toiveesta?!?! Aina se jaksaa yllättää:) Sit ens pe se meneekin jo töihin ja alkaa syksyn vietto. Mä en haluis. Tarttis alkaa suunnittelemaan omaakin tulevaisuutta....siis että mitä sitä nyt sit joskus vaikka tekis.

Viime lauantaina oltiin muuten rapujuhlissa ja oli ihan mahtavaa. Rapuja, hauskoja tyypejä, snapseja, skumppaa, ratkiriemukasta pöydällä tanssimista ja sen sellaista aikuisten hömpänpömppää........mut pakko sanoo, että en kyllä jaksais tollasta menoa kovin usein enää. Se aika meni jo:)