Kolme kuukautta sitä sitten vierähti ilman blogipäivityksiä.......ja hyvin meni:) En taida jatkaa tätä kirjoittelua mitenkään säännöllisesti vaan ehkä pikemminkin epäsäännöllisen säännöllisesti. Silloin, kun huvittaa ja on inspistä.

Kesä on jo ehtinyt miltei puoliväliin asti eikä meillä olla vielä edes lomailtu. Mies aloittaa lomat vasta heinäkuun lopulla ja siitä sitten aloitetaan perheen yhteiset touhut. Jotain muumiristeilyä, muumimaailmaa ja puuhamaata meinattiin, mutta tehdään me lyhyt ulkomaanreissukin elokuun alussa. Lähdetään meidän perhe ja anoppi Kroatiaan 4 yöksi. Odotan tosi kovasti sitä reissua vaikka onkin toooosi minireissu.

Koulun sain suoritettua loistavasti kevään osalta loppuun ja ihan tyydyttävin arvosanoinkin vielä. Yhtäkään tenttiä en joutunut uusimaan ja kaikki tehtävät suoritin annettujen aikataulujen puitteissa. Elokuun 30. päivä alkaa taas koulu ja siitä viikon päästä työharjoittelujakso, joka on sen 5 viikkoa. Mutta nyt tosiaan vielä 2kk lomailua edessä:)

Hääasiatkin ovat edenneet siihen pisteeseen, että olen varannut meille juhlapaikan ensi vuoden syyskuun lauantaille. Ihan himona oon jo hääpukuja katellut netistä ja odotankin kuumeisesti sitä päivää, kun pääsen sovittelemaan niitä. Tällä hetkellä mun suosikkipuku ois sellainen halterneck-tyylinen etuosa ja takana ois aika aukinainen selkä. Joku tän tyyppinen.....ehkä. Mutta mieli ehtii vaihtua vielä, joten maltan nyt mieleni toistaiseksi. Sormustakin kuolaan jo kovasti. Aika paksun sormuksen haluan ja sellaisen, johon on upotettu timantteja. No, nyt ehkä hötkyilen kaikesta vähän liian aikaisin, mutta unelmoiminen on ihanaa, eikö?

Palaan taas, kun on jotain sanottavaa. Ihanaa kesää kaikille:)