Oman blogin perustaminen, olipa jännää:)) Oikein sydän hakkaa ja yksin täällä punastelen....huhuh!! Ehkä joku miettii, että mitä jännää tällaisessa nyt voi olla............niinpä, en tiedä itsekään.

Olen jo jonkin aikaa seurannut mielenkiinnolla muiden ihmisten blogeja ja siitä rohkaistuneena sainkin idean laittaa oman blogin.  Ihan terapeuttista kirjoittaa ylös omia tuntemuksia:) Pientä 10kk ikäistä tyttöä hoitelen kotosalla ja samalla yritän pitää kotia jonkinlaisessa järjestyksessä ( aina en siinä kylläkään onnistu). Hoitovapaa alkoi muutama viikko sitten ja tarkoitus olisi olla kotona ainakin tämän vuoden loppuun asti. Sen jälkeen kaikki on vielä avoinna. Joko palaan työelämään tai sitten alamme suunnittelemaan perheenlisäystä. Ai niin, yksi vaihtoehto on myös opiskelu..........en vain ihan vielä ole keksinyt mitä haluaisin opiskella.

Päivät meillä kuluu 10kk;n kanssa pitkälti leikkiessä, ulkoillessa,siivotessa ja tuttuja tapaillessa. Tällä hetkellä äidillä on menossa kausi nimeltänsä väsymys ( ...varmasti tuttu kausi monelle äidille), syystä että, tyttömme on päättänyt, että viimeistään klo 07 kaikki on hereillä, mieluiten jo kuuden jälkeen. Yötkään ei suinkaan suju keskeytyksettä vaan vaihtelevasti herätään yhdestä neljään kertaa per yö......aika rasittavaa, mutta kaikkeen tottuu.........tai no, ei kyllä todellakaan totu!!!!

Tyttö on juuri aamu-unillansa, joten äiti sai näin aikaa julkaista ensimmäisen höpinänsä. Tämähän oli vallan oikein mukavaa........aion siis vielä palata asiaan:)))