Tänään oli kummallinen olo koko päivän. Piti mennä ulkoilemaan ystäväni kanssa, mutta joku ihmeellinen huimausolotila valtasi minut jo aamupäivästä. Käytiin tytön kanssa kaupassa ja siellä ollessani, tunsin kylmän hien nousevan otsalle. Sen jälkeen näkökenttä tuntui kovinkin suttuiselta, mutta se tila kuitenkin hävisi yhtä nopeasti kuin tulikin. Päätä on särkenyt eilisestä asti. Onkohan jotain nuhakuumeflunssainfektiota liikkeellä vai onko mun elimistöllä vain joku oma vamma päällä??? Itse asiassa pieni pelko on alitajunnassa koko ajan, että mun viisaudenhampaat alkaa v.......maan mulle. Johtuuko kaikki edellä mainittu juurikin niistä hampaista? Who knows? Joskus niistä on röntgenkuvat otettu ja todettu ettei ne sieltä mahdu kasvamaan, siis alahampaat, yläpuoliset on jo kiskottu irti. Alaosasto joudutaan siis leikkaamaan,perkele!!! Sit mun alapuolen ikenestä pullottaa joku kummallinen luu, onko se hammas vai mikä helevede se oikein on? Pitäs vissiin mennä ihan hammaslääkäriin niin ehkä ois astetta viisaampi näissä asioissa!!!

Toivottavasti huomenna ois parempi päivä. Aamulla äitini kanssa vaatekaupoille pyörimään, taka-ajatuksena olisi löytää joku kiva paita/toppiviritelmä lauantaisia synttärijuhliani varten. Kerrankin kun sitä äiti-ihminen pääsee liikenteeseen niin täytyyhän sitä vähän satsatakin!!! Aika paljon jo sitä lauantaita odottelen, täytyisi vain vielä kehitellä jotain mielekästä tarjottavaa ja joutuu muuten varmaan siivoamaankin,yök!! En tykkää, mut pakko!!!

Nyt kyllä menen naamapesulle, vaihdan yökkärin ylleni, nuuhkaisen pientä nukkuvaa ja tuhisevaa vauvaani, asettelen itseni mukavasti peiton alle, möyhin tyynyt takaraivoani miellyttäviksi ja suljen jo kovin raskaaksi käyneet silmäni. Se on sitä mitä juuri nyt tarvitsen, UNTA!!!