Jeejee, tänään on mun juhlat. Oon aivan täpinöissä. Juomat ja ruoat on hankittu, uusi toppi löydetty, tukka pesty ja kynnet lakattu. Ei muuta kuin salaatin tekoon. Mustikkapiirakankin ajattelin pyöräyttää!! Juomapuolella on tarjolla viiniä ja vichyä. Siiderit, sun muut höpöhöpö-juomat, jokainen tuo itse.

Paikalle on saapumassa yhdeksän erinomaista ystävääni. Kaikki aivan mainioita tyyppejä. Koskaan ei ole menoa puuttunut, kun tämä ryhmä on kasassa. Meitä on myös joka lähtöön, yksi tykkää rockista ja maihareista, toinen korkokengistä ja hienostelusta, kolmas on suunnannut kiinnostuksensa naisiin ( nainen siis itsekin) ja mitähän vielä. Kaikki kuitenkin tulee toimeen keskenään enemmän kuin hyvin!!!

Tyttö menee hyvään hoitoon anoppilaan, joten senkin asian suhteen saan olla ihan rauhassa. Ei tarvitse jännittää, pärjäävätkö vai eivät, kun tiedän, että kaikki sujuu hyvin! Miehellä on jotain saunaillan tynkää, joten sekin on poissa jaloista. Nyt ei kun valmisteluiden kimppuun ja iltaa odottelemaan.