..............ja vettä sataa, taitaa tulla kevät!!! Ei himpula sentään, lähde nyt sit tonne kuraloskavesilätäkkösössöön kävelemään, työntämään vaunuja ja lenkittämään koiraa. Hiki tulee jo ajatuksestakin. Onneksi tyttö ei vielä ole siinä "- lätäkössäistuminenonmaailmankivointa"-iässä. Mutta, faktahan on se, että koiraa ei paljon nappaa, onko sää sateinen, kurainen tai mitä tahansa, kun ulos on mentävä joka tapauksessa..............joten; Lähdemme kohta ulos!!! Pari kuppia kahvia kurkusta alas, sipaisu puuteria nenän kärkeen ( no, okei, laitan ripsariakin), vaatteet päälle ja menoksi. Ihan ykkösjuttu olisi, jos omistaisin kumisaappaat.

  Ajattelin myös, josko kävisin tänään ennakkoäänestämässä. Silloin virallisena äänestyspäivänä olen oletettavasti huonovointinen ja päätäni särkee, sillä edellisenä päivänä järjestän ystävilleni pienimuotoiset syntymäpäiväjuhlat. Joo-o, tämä mamma lähtee "humputtelemaan", ihan vallan ajattelin pistää jalalla koreaksi!!! Tukka kiharalle ja korkkarit jalkaan, saatanpa ehkä jonkun topinkin valita yläosaksi.

Pidemmittä puheitta, täytyy laittaa töpinäksi ja lähteä vesilätäkkölenkille, jotta siitä sitten sujuvasti voin siirtyä postiin mummojen jatkeeksi jonottamaan ennakkoäänestämään pääsyä......hiphei