No,nuhahan tästä sitten kehkeytyi. Nenän kautta ei saa henkeä, korvat on lukossa ja iho nenän alta aivan rohtuneessa tilassa. Pitäisi hommata joku rääntyhjentämisletku, jolla voisi aina ohimennen valuttaa ylimääräisen tavaran suoraan lavuaariin, sen sijaan, että koko ajan roikkuu joku puolmärkärätti kädessä, johon joutuu parin minuutin välein niistämään.

Vauvoillehan on jo sellainen letkusysteemi kehitetty. Äiti voi tyhjentää nenän imemällä letkulla liian "sen" nenästä. Ja ylläriylläri,  "sehän" ei sitten suinkaan siis mene suoraan äidin suuhun vaan sitä varten letkun päässä on ns. "räkäsäiliö" mihin "se" kulkeutuu. Sellainen ei ehkä ihan toimisi aikuisilla.........ellei tietenkin jollain ole sellaista puolisoa, joka mielellään "imemällä" tyhjentelisi puolisonsa röörejä.......öööö...ei kai sellaisia ole olemassakaan??!!

Tänään alkoi sitten hullut päivätkin. Kovasti pähkäilen josko sinnekin pitäisi lähteä, mutta kuitenkin joku ( ...oisko vaikka se ihmismäärä ja hulluus siellä) hankaa vastaan. Mies meni tänään aamusta heti kahdeksan jälkeen sinne kyttäämään jotain tarjouksessa olevaa pukua,tarvitsee kuulema uuden ja siellä on nyt hyvä tarjous...kuulema!!! Soitti sieltä ja sanoi, että ihmisiä on miljoona, no ei ehkä ihan miljoona,mutta paljonpaljon tyyppejä  ja kaikki kulkee eteenpäin kyynärpäätaktiikkaa käyttäen. Yleinen "mullekaikkihetitaijäänilman-meininki" oli taas valloillaan. Eli enpä siis taida lähteä....ainakaan tänään....ja sit kun on tää "räkääjokapuolella-tauti" niin jätetään se tällä erää.

Sellossa joudun kuitenkin käväseen........katsokaas kun vaipat on taas loppu ja uutta megapackiä kaivataan. Riittää niin mahottoman pitkään tuollaset megapackit, kätevää niin kätevää. Nyt odotellaan tytsyn heräämistä, vähän ruokaa massuun, rattaat takakonttiin ja eikun tien päälle.