Eilinen päivä hujahti ohi niin että humahti. Eilen ehdittiin kahvitella anopin ja oman äitini kera. Siitä painuttiinkin suoraan ystäväni ja hänen lapsensa luokse kyläilemään ja illalla odottikin teatteri vuoroaan. Sinne mentiin mun vanhempieni kutsumana. Tyttö vietiin siksi ajaksi anoppilaan 

Teatterista vielä muutama sananen. Nimeltänsä; sakset,kivi,paperi ( muistaakseni tuossa järjestyksessä) ja esitykset ryhmäteatterissa. Tykkäsin, sain nauraa. Kesto; 2.45h , ok. Ei tuntunut liian pitkältä ja jaksoi istua loppuun asti. Penkit; ihan perseestä, liian kovat pitkään istumiselle ja ahtaat jalkatilat. Lopputulos;  Iloinen mieli nauramisesta, puutunut persaus istumisesta. Suosittelen.

Tänään ammottaa allakka tyhjyyttään, ihan kiva sinänsä. Väsyttää aika rankasti taas, kun noi yöt on vaan niin hiton katkonaisia. Tyttö nukkuu noin puoli yhdeksästä yhteen loistavasti. Sitten.........01.00 herätys ja otan tytön viereen, 01.30 nostan takasin omaan sänkyyn, 02.30 herätys ja taas viereen ja vähän maitoa suuhun, 05.45 jeejee hereillä taas ja loppujen lopuksi noin 06.45 koko kämppä HERÄTYS!!!! Että näin meillä tällä hetkellä...........Aina kun alkaa verisuonet pullottamaan ohimoilta ja v-sana lähestyä kielen päätä, muistutan itseäni;  tämäkin on vain yksi ohimenevä vaihe ja alan laskea tuhanteen!!!!!