Ei löytynyt eilenkään sopivaa asuntoa. Kävimme kolmessa eri näytössä, kaikissa oli jotain hyvää, mutta myös jotain joka pisti negatiivisella tavalla silmään. Talo a) julkisivu ok, neliöitä sopivasti, tosi kiva piha,  yksi makuuhuone liian vähän. Talo b)makuuhuoneita ja neliöitä sopivasti, keittiö vasta uusittu, julkisivu kamala ( ..julkisivuremppa olikin tulossa) eikä omaa pihaa ollenkaan. Talo c) julkisivu ok, huoneita tarpeeksi, mutta liian pieniä ja kokonaisneliömäärä oli liian pieni.  Kaikki taloista olivat rivitaloja ja samalla alueella.

Noista kun saisi yhdistettyä asioita niin "juuri se oikea" olisikin jo löytynyt. Yhdestä ottaisi mahtavan pihan ja toisesta isot huoneet, yhdestä upean keittiön ja toisesta hulppean saunatilan. Oi voi.....siinäpä olisikin se unelmien koti valmiina. Mistähän tollaisen löytäisi????

Olen aina ollut sitä mieltä, että sitten kun etsitään ikään kuin sellaista "loppuelämäksi"-kotia niin siihen haluan ison keittiön eli käytännössä se tarkoittaa juuri tätä kotia mitä nyt etsimme, emme vain ole sitä vielä löytäneet. Lapsuudenkodissani on ollut iso keittiö, muistan kuinka siellä usein oikein viettämällä vietettiin aikaa, vanhempani istuivat tuttavineen useita tunteja keittiössä, turisivat, söivät, nauroivat eikä sieltä mihinkään tarvinnut siirtyä, oli niin mukavaa!!! Sellaisen minäkin haluaisin.