Hitto, kohta alkaa ahdistamaan. Siis nimittäin se, että pikku hiljaa pitäisi löytää uusi asunto, kun alkaa tää vanha jo käydä hitusen ahtaaksi. Asutaan kaksiossa ja meitä kun on kolme ja sit vielä yksi iso koira. Tarttis tytölle saada oma huone, jotta kaikkien nukkuminen rauhottuisi, jotta saisin kasata hänen lelunsa sinne, jotta saataisiin lisää tilaa ja mitäköhän vielä....!!! Ei vain tunnu löytyvän sellaista mikä miellyttäisi silmää ja olisi ehdottomasti maailman paras ja täydellinen ja tilaihme ja käytännöllinen ja vaikka mitä. Tai  kyllähän niitä olisi, mutta kun hinta alkaa olemaan 350 000 euroa ja siitä ylöspäin niin se siitä sitten.

Huoneita saisi olla vähintään 4 ( ...mahdollisia tulevia lapsia ajatellen ) ja siis olisihan oma pieni piha ihan kiva. Rivitalo tai paritalo ois paras!! Mieluiten lähiaikoina remontoitu ja suht siistissä kunnossa. Pientä pintaremonttia voidaan tehdä, mutta ei kyllä enempää!!! Ollaan vuosi sitten eletty putkiremonttiaikaa ja hohhoijaa, se riitti mulle........

Seuraavassa kodissamme aiomme asua  kauan, mä en tykkää muuttamisesta. Inhoan sitä, kun mieltyy johonkin paikkaan niin sit pitää jo muuttaa seuraavaan......hyi, ei oo mun juttu, ei sitten alkuunkaan!! Enkä muutenkaan nykyisestä asuinpaikastamme haluaisi kovin kauas lähteä, syystä että, omat vanhempani sekä miehen vanhemmat ( ...anoppi on ihana) asuvat suhteellisen lähellä meitä ja toimivat ihanina apuhenkilöinä jos tarvitaan lastenhoito- tai jotain muuta apua. Ja toinen ihan olennainen syy on mieltymys tähän nykyiseen asuinalueeseen.......ihan pätevät syyt,eikö?

Täytyy vissiin jatkaa oikotiellä ja etuovella notkumista, ei kai sitä asuntoa muuten löydä......