Nyt on taas viikonloppu paketissa.......tai, ei nyt ihan vielä, mutta kohta kuitenkin. Eilen käytiin kaupoilla pyörimässä ja ostelemassa megapack-vaippoja, koiranruokaa ja paljon muuta mielenkiintoista......eli siis ei mitään mielenkiintoista. Illalla oltiin katsomassa koripalloa koko perheen voimin. Ihan kivasti meni vaikka hiki siinä itselle tulee, kun tyttö painaa kontaten pitkin maita ja mantuja ja äiti yrittää pysyä perässä, toisella silmällä peliä seuraten. Isille peli on kuitenkin tärkeämpi kuin minulle, joten ihan vapaaehtoisesti otin tytöstä vastuun omille harteilleni.

Tänään ois tarkoitus käydä muutamassa asuntoesittelyssä. Ihan kiva, jos vaikka joku kämppä kolahtaisi.......voisi ainakin jättää jonkinlaisen tarjouksen. Sitä ennen kuitenkin anoppilaan syömään . Pieni päiväkävelykin virkistäisi kummasti, on nimittäin pitkästä aikaa aurinkokin astunut esiin. Kevättä pukkaa...

Ollaan miehen kanssa taas pyheväleissä, mykkäkoulua kesti viikon verran. Ei oo kyllä mun juttu toi mykkäkoulu........hulluksi tulee, kun ois kauheesti asiaa mutta ei voi puhua kellekkään. Nyt kuitenkin kaikki hyvin ja parempi mieli kaikilla.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille.........tai siis jos joku näitä juttuja edes käy lukemassa