Viime aikoina, tytsiämme seuratessa, olen tullut siihen tulokseen, että hänet laitetaan tanssikouluun.......siis sitten, kunhan tulee harrastusten aika. On niin innokas tanssija kuin vain tuon ikäinen (11kk) voi olla. Hötkyy ja keikkuu, taputtaa ja tekee mitä kummallisempia käsiliikkeitä aina, siis todellakin aina, kun kuulee musiikkia. Musiikiksi riittää ihan vaikka pieni pätkä jotain tv-mainoksen musiikkia tahi jonkun tv-sarjan tunnarimusiikki. Parastahan on, jos kuulee levyltä ihan kokonaisen kipaleen. Kaikki käy, lasten- tai aikuistenlevyt, radio, ihan sama, kunhan vaan tulee musiikkia. Toistaiseksi hyvinkin kaikkiruokainen musiikin suhteen.

Tanssi siis mahdollisesti yksi tytsin tulevista harrastuksista. Mahdollisia ovat myös koripallo ja golf. Nämä siksi, että isänsä harrastaa molempia. Hyvä ohjaaja/neuvoja löytyisi siis hyvinkin läheltä. Korostan kuitenkin, että mihinkään häntä ei tulla pakottamaan. Pakotuksen alaisena mikään ei ole kivaa. Ihan itse saa valinnan tehdä. Kiva kuitenkin olisi, että joku mieluisa harrastus löytyisi. Harrastus/ harrastukset antaa niin paljon... esim. ystäviä, liikuntaa, kokemuksia ja varmasti vielä paljon muutakin.

 Itse harrastin 6-vuotiaasta lähtien ties mitä ( pianon soitto, jazz-tanssi, streetdance,tennis, telinevoimistelu) ja lopetin kaikki harrastukseni, kun täytin 15v. Silloin minusta tuli kovis ja oli tosi noloa harrastaa mitään. Kavereiden kanssa notkuminen oli paljon siistimpää ja hyödyllisempää...........mielestäni,silloin!!! Tyhmä mikä tyhmä. Miehellä taas on molemmat rakkaat harrastukset edelleenkin vahvasti arjessa mukana.....joskus jopa vähän liiankin vahvasti. Toisaalta hyvä, pysyy kunto hyvänä ja mieli virkeänä, mutta toisaalta saattaa myös silloin tällöin aiheuttaa eripuraa kotona. Syystä, että pitäisin miehen välillä mielummin kotona kuin päästäisin pallojen kimppuun. Näistä eripurista kuitenkin selvitty.

Pitäisi itsekin löytää joku aktiviteetti, jota voisi vaikka kerran vkossa harrastaa. Mies on yrittänyt jo pitkän aikaa saada minua mukaan golfin pariin, mutta en tiedä mikä hankaa vastaan. Ei jotenkin nappaa yhtään. Koskaan en ole golfmailaan koskenutkaan, joten kokemuksen pohjalta en voi mitään sanoa, mutta joku........joku mättää. Sulkapallo, tennis, squash, jotain sellaista, se saattaisi toimia. Jos mies vielä lähtisi mukaan, lähtisköhän se?