Nyt taitaa meikäläisen vastustuskyky olla totaalisesti kadoksissa, olen taas kipeä. Eilen aamusta alkoi kurkussa tuntua inhalle, iltapäivästä puhuminenkin jo sattui, tänään aamulla herätessä ei meinannut pää kääntyä, kun on noi kaulan imusolmukkeet niin arkana. Pientä nuhaakin on havaittavissa. Kuume ei onneksi ole noussut, mutta koko kroppa on sen tuntuinen, kun olisi nukkunut koko yön lahtipenkissä. Kolottaa. Sattuu. Viluttaakin välillä.

Silti on vain tämäkin päivä laitettava käyntiin. Ensimmäisenä ohjelmassa on puhelimen hakeminen huollosta. Vein puhelimen huoltoon, kun takuukin on vielä voimassa.....muttamutta, löydetty vika ei kuulukaan takuuseen, joten korjaus tulee maksaa itse. Siis mikäli haluan sen korjattavan. Mietiskelin asiaa ja siihen tulokseen päädyin, että korjauksen hinnalla saa melkeinpä uuden puhelimen. Valitsen siis uuden puhelimen. Ja tämän hetkisen Sony Ericsonin tilalle aion ehdottomasti valita Nokian. Nokiasta aloitin, tein tämän yhden hairahduksen toiseen merkkiin ( ja kesti sitten yhden vuoden) ja aion todellakin palata taas Nokiaan. Ehdottamasti paras.

Iltapäivästä olin lupautunut nyppimään ja kestovärjäämään tätini kulmakarvat. Se taitaa kuitenkin peruuntua heikon oloni johdosta.......siirretään ensi viikolle. Teen siis silloin tällöin kestoväräjäyksiä ystävilleni ja sukulaisilleni.......ihan mukavaa, pysyy homma muistissa ( teen mm. juuri kestovärjäyksiä työni puolesta). Iltapäivän taidankin viettää oman äitini helmoissa. Asuu ihan meidän lähellä. Annan tytön hänelle vahdittavaksi ja yritän itse levätä muutaman hetken, jotta olo voimistuisi. Tällaista tälle päivälle,enempään en kykene.