Nyt on tytsi täyttänyt kunnialliset 1-vuotta. Vauvani muuttui taaperoksi, nyyh. Vaikkakin äidin vauvana tytsi pysyy vielä pitkään. Taitaa olla tämä yksivuotis-juttu äidille pienenpieni kriisin paikka. Sitä tässä nyt käsitellään.

 Lahjaksi tuli legoja, kirjoja, musiikkia, vaatetta ja vähän rahaakin. Legot oli ihan hitti. Niillä leikittiin koko ilta ja tämä aamukin. Uudet lastenlevyt teki myös tehtävänsä. Niiden tahtiin sankari näytti vieraille muutaman tanssiesityksen ja nautti täysin siemauksin saamastaan huomiosta. Esityksen päätteeksi saadut aplodit sai tytsin hykertelemään. Aivan mainiota katsottavaa kerrassaan:))

Itse sain mieheltäni eilen äitienpäivän kunniaksi pari punaista ruusua sekä hänen kustantaman käynnin kampaajalle. Tänään marssinkin iloisin mielin kampaajan tuoliin istumaan ja nauttimaan. Tytsi menee anopin hoiviin koko päiväksi, joten kampaajalta päästyäni alankin valmistelemaan tytsin huomisia kaverisynttärikemuja.

Perjantaina on sitten reissuun lähtö. Ei aavistustakaan mitä sinne pitäisi ottaa mukaan. Ehkä ainakin hyvät kävelykengät. Mahdollisesti joku hame ja ehkä housutkin. Onkohan siellä kaikki ihmiset pukeutunut täysin viimeistä huutoa oleviin kledjuihin? Ei mulla ainakaan mitään sellaisia ole. Vaikka kyllä kai niinkin isossa kaupungissa kuin Pariisi, liikkuu ties minkänäköistä tallaajaa. Eipä kai sillä nyt niin väliä ole vaikka siellä kulkisikin vähän niin kuin last season- vaatteissa!?