Kaupungissa jälleen. Lähdettiin perjantaina mökkeilemään ja eilen kotiuduttiin. Oli mukavaa, rentouttavaa ja ennen kaikkea lihottavaa. Ainoa iso miinus oli sää. Siis koko ajan, joka päivä, oli kylmä kuin Siperiassa, tuulista, pilvistä, harmaata, ankeeta. Angstia lisäsi vielä tieto siitä, että Helsingissä paistoi aurinko siniseltä taivaalta lämpötilan ollessa n. 25 astetta, kun samaan aikaan toisaalla me istuttiin sisällä sateelta suojassa ja lämpötila taisi olla siinä 13, ehkä ihan max 14 astetta.

Ilmoillehan ei mitään mahda, joten sijaistoiminnaksi valitsimme syömisen. Pitihän sitä jotain tehdä, kun ei ulkonakaan viitsinyt olla. Karkkia, daim-kakkua, porkkanaleivoksia, korvapuusteja......ja mun sisäinen makeannälkäni iloitsi, suorastaan puhkesi kukkaan. Parantumaton herkkuperse!!

Tänään tai huomenna on tarkoitus lähteä lyhyelle ostosreissulle, ehkä Selloon tahi Tapiolaan. Tytsi tarttis jotkut kivat kesäsandaalit. Itselleni ihan jotkut perushousut lenkkeilyä varten. Tätä lähtemistä tarvii vaan hetken aikaa työstää päässä, psyykata itsensä tähän koitokseen. Tytsin kanssa kaupoissa pyöriminen ei enää ole mitenkään helppoa, ei jaksa istua rattaissa kovin pitkää aikaa ja varsinkaan jos rattaat on pysähdyksissä. Ja vaatteiden katsominen vauhdissa on kenties vähän hankalaa. Rattaista tytsiä ei voi nostaa pois, häviäisi varmaan sekunnissa. Shoppaamisen on siis tapahduttava pikapikaa, mitä ripeämmin sen parempi.

Niin ja ihan selvästi olen onnistunut tuomaan mökiltä mukanani sen huonon ilman. Ei paista aurinko nyt täälläkään. 

Anteeksi Helsinki (läiset).