Olemme kotiutuneet.

Mahtava reissu, ihana kaupunki. Niin kaunista, Pariisin arkkitehtuuri vei mun sydämeni. Paljonpaljon ihmisiä joka puolella, vuorokauden ajasta riippumatta. Käveltiin tositosi paljon, kymmeniä kilometrejä. Shopattiin ( tai minä shoppasin ja mies marhasi perässä ), käytiin eiffelin huipulla, notre dam nähtiin monenmonta kertaa, kun oli ihan hotellin vieressä. Hotellimme oli ihan ok, ei mikään wautsiwau, mutta kyllä siinä asui sen 3 yötä. Huoneemme oli todella pieni, mutta toisaalta, eipä me siellä hotellissa aikaakaan juuri vietetty. Ainakin hotellin sijainti oli täydellinen. Joka puolelle suht lyhyt kävelymatka. Laitan kuvia matkasta myöhemmin.

Varmasti menemme joskus uudestaan, sen verran tykästyimme paikkaan. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.

Tytsiä oli hirmuinen ikävä. Ihan maksimi aika tuo 4 päivää erossa, ainakin tässä vaiheessa. Ehkä eri asia sitten kun tytsi on vanhempi. Mummin ja vaarin luona oli sujunut ihan hyvin. Ainoa vain, että tytsi on vieläkin hieman kipeä, ollut nyt siis jo viikon siinä ripulista alkaneessa oudossa taudissaan. Ehkä se todella sitten on vain joku ärhäkkä masupöpö, tiedä tuosta. Olivat sunnuntaina käyttäneet tytsiä lääkärissäkin, kun oli koko ajan ollut tosi uninen ja nukkunut 13tunnin yöunien lisäksi kolmet päikkärit. Myös vatsa oli ollut edelleen löysällä ja ruoka maistui vähän kehnosti. Juonut oli onneksi koko ajan ihan hyvin. Leikkinytkin oli, mutta väsähtänyt tosi nopeasti. Lääkäri oli vain todennut, että kuivuus ei ainakaan vaivaa ja muutenkin ulkoisesti näyttää ihan terveeltä. Mitään kokeita ei ottanut.

Tänään on syönyt ihan ok. Kuumetta ei ole ja vatsakin jo hieman kovemmalla. Vähän kuitenkin kiukkuinen ja itkuinen vielä. Onneksi torstaina on neuvola, sieltä sitten lisäinfoa jos ei siihen mennessä ole tervehtynyt täysin. Kaiken lisäksi nyt on mieskin kovassa päänsäryssä ja vatsa ihan kuralla. Alkoi jo Pariisissa. Seuraavaksi tietenkin mun vuoro, tosi kiva. Sitä sitten odotellessa...........