Siis voi fuck. Justiinsa kun matka kolkuttelee jo oven takana niin tytsi on tullut kipeäksi. Enpä oikein edes tiedä mikä pikkuista vaivaa. Eilen illalla teki parit todella löysät/vetiset "jutskat" housuun ja yöllä nousi kuume. Tytsi oli niiiiiin kuuma yöllä, että sen iholla ois voinut vaikka keittää jotain. Pelästyin oikein, kun hohkasi sitä kuumuuttansa.

Aamulla mittasin peppuliinista kuumeen ja 38.5 näytti. Housuihin tullut tavara on jo hiukkasen kiinteytynyt. Kuume heittelee lukemasta toiseen. Puoleen päivään mennessä oli enää 37.5 ja äsken näytti taas 38.7. Aivan outo tauti. Ei nuhaa, ei yskää, ei oksentelua, ei muuta kuin löysä vatsa eilen ja kuumetta. Ehkä se on joku suolistoinfektio niin kuin neuvolantäti ehdotti. Toivon vaan, että paranisi perjantaihin mennessä, tosi kurja laittaa kipeä pikkuinen hoitoon:(

Eiliset vauvabileet meni hienosti. Tohinaa ja kuhinaa, huutoa ja kikatusta, sitä riitti. Tytsi itse ei vastaanottanut yhtäkään vierasta, heräsi uniltansa vasta, kun vieraat olivat olleet jo toista tuntia. Eräät vieraat ehtivätkin lähteä näkemättä tytsiä lainkaan, saivat kuitenkin kahvia ja kakkua:)) Lahjojakin tuli jos jonkinmoista.Nyt on hiekkalaatikolle kolminkertaisesti hiekkalapiota,-ämpäriä, kakkumuotteja, kastelukannua ja mitä kaikkea. Niin ja saihan tytsi yhden leikkiautonkin. Pitää tytölläkin kuulema yksi auto olla.....ok!!

Että tällaista tänään. Toivotaan huomiselle terveempää päivää.