Tänään käytiin Tampereella miehen mummun luona. Matkaan lähdimme, minä, mies, tytsi ja anoppi. Auton piti startata kymmeneen mennessä, mutta miehen huonovointisuuden ja päänsäryn ja väsymyksen, no joo, ihan rehellisesti krapulan takia, matkamme alkoi tunnin aikataulusta jäljessä. Mies oli eilen jossain kekkereissä, mistä kyllä kotiutui jo noin 01 aikoihin, mutta oli mitä ilmeisimmin pahasti maistissa. Hipihiljaa oli kuitenkin hiipinyt sohvalle nukkumaan. Jopa niin hiljaa, että vielä puoli neljän maissa, kun havahduin hereille, luulin ettei mies ollut tullut kotia. Nousin sängystä ja olin menossa kirjoittamaan hyvin vihamielistä viestiä miehelle (...aloitinkin jo sanoilla ; - Voi v...u ), kun kuulin sohvalta vaimeaa kuorsausta. Mieshän se siellä. Pyyhin viestin kiltisti ja kipitin itsekin takaisin nukkumaan. Aamulla kyllä vähän hymyilytti oma käytökseni :))

No, lähdettiin sinne Tampereelle sitten vihdoinkin ja takaisin oltiin jo 16 maissa. Kotiin päästyä alkoikin pohdintapähkäilymietintä, mitä pakkaan matkalle mukaan. Päätin, että valitsen valmiiksi jokaiselle päivälle jonkun asusteen. Silloin mukaan tulee vain vaatteita, joita tulen käyttämään, ei siis miljoonaa turhaa vaatekappaletta. Oman pakkaamisen jälkeen oli vuorossa tytsin tavaroiden miettiminen ja pakkaaminen. Ja luonnollisesti sekin mietintä jää meikäläisen harteille. Ehkä hyvä niin, jos mies vaikuttaisi asiaan, tytsillä ois ehkä yhdet housut, yksi body, yksi pitkähihainen ja yksi kenkä mukana. Niillä ei neljää päivää pärjää ja yhdellä kengälläkin on aika nihkeetä ulkoilla:)

Että näin. Tytsi onneksi jotakuinkin terveenä hoitoon, meillä tavarat pakattuina ja iloinen mieli. Palaan ensi viikon alussa kertomaan matkakokemuksia. Hyvää viikonloppua:)