Ilmottauduttiin tytsin kanssa tänään muskariin. Alkaapi jo ylihuomenna ja ihan innolla odotan jo itse sinne menoa. Vihdoinkin sain revittyä itsestäni irti sen, että otan puhelimen käteen ja ilmoitan meidät sinne. Ei se ollutkaan niin vaikeaa. Aikuinen ihminen, herranjumala:)

Tässä vuoden aikana olen kiinnittänyt huomiota, että tytsi viihtyy kovasti musiikin ja eri soittimien parissa. Musiikin tahdissa tanssahtelee ja esim. minun vanhempien luona on piano, jota hän aina haluaa päästä soittamaan. Myös kitaraa olemme kokeilleet. Että mikäs siinä sitten, kun on kerran muskarit keksitty. Toivotaan vain, että hän viihtyy siellä. Käyntikertoja on 15, viimeinen taisi olla joulukuun alussa. Tosi kiva hei!!!

Tästä tämän päiväisestä ilmoittautumisesta sain niin valtaisan innostuspiikin, että ajattelin jos mentäisiin tytsin kanssa myös mll;n järjestämään perhekahvilaan. Ihan tuossa meidän vieressä sekin. Tuo muskari on nimittäin myös mll;n. Sit ois vielä sellanen jumppajuttukin, mutta siinä luki, että vanhempi-taaperojumppa ( konttausikäisille), mutta kun tuo meidän tytsi on kyllä taapero, mutta eipä se enää konttaa vaan ihan kävelee. Ei ehkä olla siihen jumppaan sitten toivottuja. En tiedä, tarttee ehkä soittaa ja kysyä.

Että näin sitä ihminen innostuu:)