Yksi ylitse muiden, kaikkien miljoonien lelujen joukosta, on legot. Ne perusduplot. Ihan superjuttu. Niiden kanssa riittää tekemistä. Niillä voi rakentaa. Niitä voi heitellä. Kivoja pureskella. Niistä lähtee törkee ääni, kun kaataa kaikki samaan aikaan lattialle. Lattialla niitä pystyy levittelemään monien metrien säteelle. Voi mitä riemua niistä saakaan revittyä irti:) Äitikin tykkää.

Mutta nyt olen löytänyt noille duploille haastajan. Ihan legoja nekin, mutta nimeltänsä quatro. Ne on paljon isompia kuin duplot. Muovisia palikoita. Suorastaan houkuttelevat rakentamaan isoudellaan. Tytsin kanssa "rakastuttiin" niihin ensi tapaamisella. Kasattiin niistä torneja, vähän jotain taloakin yritettiin saada aikaiseksi. Ihania. Yksi ainoa ja suhteellisen isokin ongelma on se, että niitä ei vissiinkään Suomessa myydä. Kyseiset guatrot on jenkeistä ostettu. Hitsihitsi.

No, ei nyt sillä, etteikö noi duplotkin kävisi, mutta kun...............noi guatrot vaan oli niin........no, ne nyt vaan ihastutti isoudellaan:))

 
yritin saada kuvan niistä, mutta tää kuva ei kyllä kerro totuutta. Mut tollattii ne nyt sit on:)

855796.jpg