Miten ei voi löytyä yhtä saakelin kämppää meille? Nyt-heti-oitis-samantien. Pikku hiljaa alkaa kyrsimään sivut www.oikotie.fi  sekä www.etuovi.com !!!! Joka päivä, ainakin heti aamusta ja viimeisenä illalla, käyn ne molemmat sivustot läpi, niillä tietyillä hakusanoilla läpi kahlaten. Ja ei, siis ei niin yhden yhtä sellaista asuntoa, joka kutsuisi juuri meidän perhettä. Jos huoneita on riittävä määrä ja pohjapiirros edes jotenkin järkevä niin hinta on jossain ulottumattomissa. Ja jos hinta on kohdillaan niin kämppä on ihan katastrofaalisen ei-toimiva.

Meillä käy tämä nykyinen koti liian pieneksi. Kertakaikkiaan on yksi huone liian vähän. Se puuttuva tytsin huone. Tällä hetkellä lelut lepää olohuoneen lattialla, koska makkariin niitä ei saa enää mahdutettua. Makkarissa on jo meidän parisänky (ylläri,ylläri), pari yöpöytää, laatikosto, tytsin vaatelaatikko ja koiran peti. Lelut jos sinne vielä tyrkkää niin sit siellä ei kykene enää liikkumaan. Muutenkin tuntuu, että pikku hiljaa, tavaraa on vain kertynyt enemmän kuin kaksioon oikeastaan mahtuisi. Sitä tavaraa vaan tulee jostain (itsehän olen siihen täysin syytön:) )

Antakaa mulle jostain nyt se asunto. Heti. Ei liian kallis, 4-5huonetta, toimiva pohjapiirustus, ei-remontoitava ja se oikea alue.

KIITOS!!!