Eilen käytiin lintsillä. Otettiin anoppikin mukaan, jotta päästiin miehenkin kanssa käymään muutamassa laitteessa. Kaikin puolin kiva käynti. Tytsi kävi neljässä vempaimessa ja oli toooosi reipas. Vähän kyllä taisi jännittää, mutta tulkitsin sen ihan positiiviseksi jännitykseksi. Yllättävän paljon laitteita löytyi noinkin pienelle, alle 100cm pitkille oli varmaan ainakin 5 tai 6 vempainta. Yksi juna oli jopa sellainen mihin tytsin olisi pitänyt mennä yksin, ei aikuista mukaan. Siis häh? Miten joku olettaa, että 1-vuotias tai vanhempikin, pysyy koko sen junakierroksen ajan nätisti paikoillaan istumassa??? Yksin. Että jos kerran ei aikuinen saa mukaan mennä niin ehkä kannattaisi se vähimmäispituus laittaa vaikka parikyt senttiä korkeemmaksi. Mun mielestä.

Isin kanssa käytiin ihan vallan kahdessa laitteessa. Toinen oli se, en muista nimeä, joka viskaa kamalan korkeelle yhtäkkiä. No joo, whatever, oli mikä oli, mutta mun sydän jätti pari lyöntiä väliin siinä laitteessa. Ja toinen laite oli ihan perus vuoristoratakäynti.

Ja sit pari pakollista valituksen aihetta.

  1. Jessus, että on lintsillä käynti on tyyristä. 1 laitelippu aikuiselle 5e ja lapselle ( iästä viis) 3e. Ranneke aikuiselle 30e ja lapselle 16e. Otettiin tytsille ranneke, koska silloin hänen kanssaan pääsi aina 1 aikuinen ilmaiseksi sekä 4 aikuisten laitelippua. 36 euroa oli mennyt jo ennen kuin oltiin ehditty kissaa sanoa.
  2. Edelleen tyyristä, mutta siis syöminen. 50 euroa meni niin että päässä soi. Kaikki aikuiset syötiin, jotain pientä ja sit tilattiin juomat, niin oli jo puolikas satanen lahjoitettu huvipuiston kassaan.

No, mutta anyway, hauskanpito maksaa ja ihmiset on siitä valmiita maksamaan. Kerran vuodessa sen kärsii ihan helposti. Ja jok.tap, hauskaa oli, rahat meni ja ensi vuonna uudelleen:)


isin kanssa pallokarusellissa
808745.jpg