Joopa, eli ensinnäkin eilen olimme 1.3v neuvolakäynnillä. Ei mikään virallinen neuvolaohjelmaan kuuluva käynti vaan ihan vapaavalintainen pituus/punnitus-visiitti. Kiva oli käydä, viime kerrasta kun on jo se 3kk. Tulokset puhuivat puolestaan eli hyvin on kasvettu. Paino oli 10740g ja pituus 84.5cm. Pitkä plikka. Ja taas oli pituutta kolmessa kuukaudessa tullut 4,5cm - se on paljon se.
Neuvolasta kun selvittiin, painuin koiran kanssa lääkäriin. Ontunut jalkaansa vaihtelevasti muutaman kuukauden ja nyt oli viimein syytä tarkistuttaa missä vika. Röntgenkuvat ja syy selvisi. Vasemmassa olkanivelessä jännetupintulehdus sekä luun toisella puolella luupiikki. Myös lievää nivelkulumaa sekä luunsiruja havaittiin. Että näin. Niskaan pistettiin kortisonipiikki ja 100kpl särkylääkkeitä lähti matkaan mukaan. Nyt on syy selvä ja lompakossa 175e vähemmän rahaa:( Mutta niiiin tärkeä tyyppi tuo koirulainen on, että sen takia vähän maksaakin. Toivotaan että paranee näillä lääkityksillä, muuten edessä leikkaus, joka taas on arviolta 400-500e. Huh!!

Tänään oltiin koko päivä kyläilemässä hyvän ystävän luona. Lapset leikkivät,pusuttelivat,riehuivat,leikkivät ja pusuttelivat. Joo-o, todellakin pusuttelivat, nuo vilpertit, iältänsä poika 1,5v ja tytsi 1,3v. Voi kuinka nuorena ne alkavatkaan:) Ja oli sitten herttaista katseltavaa. Välillä makasivat maassa, toisinaan taas vierekkäin istuen. Paijasivat ja halivat. Tykkäsivät toisistaan:)
Pusuepisodien jälkeen, oli aika pukea ulkotamineet päälle ja mennä vähän "jäähdyttelemään". Hiekkalaatikkoleikkejä, trampoliinilla hyppelyä, hiekan syömistä. Paikasta toiseen juoksentelua. Mainitsemisen arvoista oli myös se, että tytsi pääsi käymään pikkuruisessa kasvihuoneessa. Sieltä löytyi vaikka mitä. Ananaskirsikoita, kirsikkatomaatteja. Nam. Voitte vain kuvitella, että kasvihuoneen ovesta mentiin sisään ja ulos, noin vaikka 15 kertaa. Haettiin naposteltavaa tuon tuostakin, kämmenet täynnä tomaatinmehua. Takin pielusta täysin punaisenaan tomaatista.

Ja tiesihän sen, että kotiin kun päästiin, nukkumatti olikin jo vastassa. Iltapesun kautta iltapuurolle, hyvänyön pusu otsalle, poskelle ja suulle.

Äidin pieni pusuttelija on väsähtänyt:)


muutama kuva päivän touhuista
860110.jpg
860112.jpg
860115.jpg
860116.jpg
860119.jpg