Raapustanpa nyt sitten tällä kertaa sellaisesta aiheesta jutun, kuin työminä ja kotiminä. Joskus nimittäin ärsyttää aivan tautisen lailla miehen eri minät ja siitä tämä aihe nyt tuli mieleen.

Varmasti jokaisella meistä käytös eroaa töissä ja kotona. On ihan luonnollista, että töissä ei voi käyttäytyä yhtä rennon lupsakkaasti kuin kotona. Ja oishan se järkyttävää kun kotona käyttäydyttäisiin kuin esimiehen kanssa juttelisi. Jooei.
Ja joo, on hyvä, että osataan töissä käyttäytyä asiallisesti ja hyvin . Tullaan ihmisten kanssa toimeen, jne, plaaplaaplaa. Mutta ehkä aivan raivostuttavaa on se, että työpaikalla ihmistä ( lue; miestäni) pidetään niin rauhallisena ja mukavana, sosiaalisena ja ei-riidanhakuisena. No, sosiaalinen ja mukava hän onkin, mutta en pysty käsittämään, että joku voi sanoa häntä rauhalliseksi ja samaan syssyyn todeta, että hän varmaan harvemmin lähtee mihinkään riitelyihin mukaan. In my ääs!!!  Enkä ole tällä hetkellä mitenkään kiivaassa mielentilassa vaan olemme miehenkin kanssa asiasta keskustelleet ja joskus hän jopa itse nauraa sille, että häntä sanotaan rauhalliseksi:) Ei siis kyllä ole rauhallista nähnytkään ja joo, kyllä ihan todellakin lähtee riitoihin mukaan ja JOO, osaa itse jopa haastaa riitaa:)

No, se siitä, sainpas sanottua. En aio miestäni tässä nyt sen enempää haukkua eikä ole syytäkään, mutta ihan oli pakko avautua tästä aiheesta, kun se vaan on välillä niin kerrassaan ärsyttävää.

Kiitos ja näkemiin:)