Eilen taas tuli ravattua muutamassa asuntonäytössä. Nyt löytyi yksi mahdollisesti kiinnostava. Pintaremonttia kaipaava kylläkin. Pientä maalauspuuhaa ja ehkä mahdollisesti lattianhiontaa. Eiköhän sitä vielä lisääkin keksisi. Mutta joo, kahtotaan miten asian kanssa käy.

Perjantaina käytiin valmistujaisjuhlissa. Tytsin oli mukana ja piti huolen, että oma show pyöri taukoamatta. Kantoi itsensä kokoisia koripalloja pitkin kämppää, kävi virnistelemässä tuikituntemattomille ihmisille ja loppuillasta keksi kantaa oluttölkkejä pöytään, jossa istuimme. Oli ilmeisesti tehnyt itsenäisesti reissun ruokahuoneeseen, jossa oli havainnut olevan saavin, joka taas sisälsi kymmenittäin oluttölkkejä. Sieltä hän yksitellen kävi nappaamassa oluita mukaansa ja kantoi niitä kaikille tasapuolisesti. Siinä oli monella naurussa pitelemistä:)
Juhliin mennessä, oltiin miehen kanssa sovittu, että minä saan ottaa sen pari lasia viiniä ja mies ajaa auton kotiin. Pari lasia viiniä ja puolikas olut, siinä saldoni. Jotenkin sitä ei vaan kykene-kehtaa-pysty eikä viitsi, ottaa paria lasia enempää kun lapsi on mukana. Ei sillä etteikö isi olisi tytsiä vahtinut vaan sen takia lähinnä, että koen olevani kytättynä jos juon ja lapsi on matkassa mukana. Koko ajan on sellainen olo, että muut ihmiset laskee mielessään, että kuinkakohan monta lasia tuokin äiti on jo juonut. Ja kait sitä nyt itsekin tajuaa ettei vedä hommaa läskiksi kun on pieni lapsi mukana. Että vissiin olisi kannattavaa olla juomatta lasillistakaan. Ehkä.

Ja olenpas saanut itselleni yhden työkeikankin parin viikon päähän. Yhden ystävämme sisko menee naimisiin ja olen lupautunut tekemään hänelle häämeikin. Koemeikin teemme tulevana vkonloppuna, jotta olemme varmasti samalla aaltopituudella värisävyistä sekä tummuusasteista. Kiva päästä pitkästä aikaa toteuttamaan itseään eikä yhtään huono juttu myöskään ole se, että saan siitä myös hiukkasen korvausta. Kotihoidontuelliselle kaikki extra on plussaa:)