Eilen kävimme piipahtamassa veljeni ja avokkinsa 10-vuotisyhdessäolo juhlissa, naamiaisissa. Kemut alkoivat kuudelta, me saavuimme varttia vaille kuusi ja varttia yli seitsemän lähdimmekin jo kotia kohti. Siihen mennessä noin neljästäkymmenestä paikalle saapuvasta vieraasta paikalla oli ehkä 6, joten hyvin vähän ehdimme nähdä ihmisten asusteita. Naamiaisten aiheena oli Disney. Ennen pois lähtöämme, paikalle oli ehtinyt karhukopla sekä aladdin. Juhlien järjestäjät olivat itseoikeutettuina prinssi ja prinesessa ruusunen.

Tytsin puimme pupujussiksi. Miten se liittyy disney-aiheeseen..ööö.....mahdollisesti ei mitenkään. No, jos keksimällä keksii niin eikö aika monessa disneytarinassa esiinny sivusivusivuosassa paljonkin erilaisia pupujusseja:)
Olin vain yksinkertaisesti niiin laiska ja flunssan uhri etten jaksanut etsimällä etsiä mitään tiettyä roolihahmoasua tytsille. Löysin hyvin pienellä vaivannäöllä hälle tämän mitä söpöimmän pupujussikka-asusteen. Tytär edusti meidän perhettä näissä pukeutumisasioissa, joten itselleni iskin ainoastaan pupunkorvat  ja miehelle tiimarista ostetun pupuhatun päähän. Tarkoituksena oli esittää pupuäitiä ja miehen pupuisää, mutta ihan rehellisesti sanottuna, katsottuani peiliin, totesin, että muistutin enemmän hustlerpupua kuin pupujussiäitiä ( joku saattoi luulla että olin tullut naimajaisiin).  Otin korvat aika pikaseen pois, tämän huomattuani.

"hustler"korvat ja isin päähine

906085.jpg

pieni pupuliinimme
906091.jpg
906095.jpg


p.s.kuvat ovat melko epätarkkoja johtuen kameran osittaisesta rikkoontumisesta. Tytsi pudotti sen muutama päivä sitten lattialle ja sen seurauksena kamera ei zoomaa enää lainkaan.