En siis mennyt siihen pilatekseen, joka alkoi jo kaksi viikkoa sitten. Silloin kun se olisi ollut ensimmäisen kerran, miehellä oli joku työmeno ja se mun meneminen sitten jäi. Ja sitten kun se eka kerta jäi väliin niin jäi kyllä se tokakin kerta. Enhän mä nyt kesken enää voi mennä. Olisinhan jo ihan out kaikesta. Olisinhan?

No, mutta siis, kun pilates jäi niin päätin, että nyt on tartuttava härkää sarvista ja tehtävä jotain. Melkein mikä vaan kävisi. Ja kuinkas ollakkaan, helpoimmaksi vaihtoehdoksi osoittautui, mikäpä muu kuin kotijumppaus. Ja homma menee nyt sitten jotakuinkin näin:

Lenkkeily, vatsalihakset, käsilihakset ja pakarat.

Lenkkeily on vielä toistaiseksi ollut hieman epäsäännöllisen säännöllistä. Alkutekijöissä siis. Mutta kuitenkin, olen ollut juoksemassa. Näin alkuun ihan muutama kilsa vaan. On nimittäin siinäkin jo kerrakseen. Pulssi hakkaa sen verran tiheään, että parempi pysyä  lyhyissä matkoissa näin harrastelijan näkökantilta. Että alku se on tämäkin.

Eikä tässä vielä kaikki!! Jokapäiväiseen, itse järjestämääni liikuntatuokioon, kuuluu 70-100 vatsalihasta, 40 käsilihasliikettä ja 60 pakaraliikettä.

Nyt JO muutaman viikon ajan, olen aloittanut liikuntahetkeni seuraavanlaisesti:
Asettelen mukavan alustan itselleni lattialle ja lösähdän siihen makaamaan. Makaan hetken aloillani ja vakuutan itseni siitä, että kyllä tämä kannattaa pidemmän päälle. Toisin sanoen, psyykkaan itseäni. Lihaksia, muija, lihaksia....
Vakuuttelut sikseen ja hommiin. Sisulla ja tarmolla, suupielet nykien, vedän itseni ylös ja takas alas. Ylös ja alas ja niin edelleen. Kyllä te tiedätte, niitä pirun tylsiä perusvatsalihasliikkeitä. Mitään muitakaan kun en tähän hätään keksinyt. Käsilihakset teen joko punnertaen tai sillai niin kuin..... no......en todella osaa selittää miten. Pakaralihakset taas, kontillani ja jalka koukussa, ylösalas-nostoa. Että taputapu vaan mulle, eikö olekin loistavan kekseliäs ohjelma meikäläisellä?

Nyt jään jännityksellä odottelemaan, että kuinka kauan tämä, löytämäni innostus, kestää. Usein se loppuu ennen kuin on alkanutkaan.

No, nyt se on sentään jo alkanut:)