Autokirous on langetettu meikäläisen harteille. Tai joku muu taho ylempää yrittää kaikin keinoin viestittää;- "älä käytä autoa ihminen"!!! Viimeksi kun olin lähtemässä ystäväni luokse, oli mies ottanut molemmat auton avaimet töihin mukaansa. En saanut autoa alle. Tänään olin lähdössä samaisen ystäväni luokse ja kappas vain......autolleni saapuessani huomasin eturenkaan olevan kasassa. Siis se oli TYHJÄ. Voi vehje!!! Mitä mä nyt teen? Miten ton helvetin paskarenkaan saa vaihdettua? Niin, ja kukakohan sen vaihtaa? Mies on selkävammainen eikä pysty liikkumaan. Ja vaikka liikkuiskin, se ei todella osaa vaihtaa autoon rengasta. Osaanko mä? No en varmasti osaa.

Puhelin käteen ja soitto rakkaalle isälleni. Apua, rengas puhki. Mitä tehdään? Ja kultainen, rakas isini, se tuli ja auttoi. Sillä on ihan kaikki tarvittavat välineet, ihan jokaiseen ongelmaan ja propleemiin, mitä vain eteen sattuu. Se pelastaa aina hädästä. Sillä on ratkaisu joka asiaan. Ja niin oli tähänkin.
Paikalle saapuessaan, kaivoi takaluukustaan esiin jonkun välineen, jolla sai renkaan täyteen ilmaa. Mahtava laite kerrassaan. Kokeili siis oliko joku vain v:mäisyyttään tyhjentänyt siitä ilmat. Ei ollut. Suhinaa kuului jostain ja kun peruutin autoa hitusen taaksepäin, renkaasta paljastui naula. Eli renkaassa on nyt reikä. Reiän havaittuuaan, isä otti ja soitti vakiopaikka Essolleen ja sinne sitten lähdettiin ajamaan rikkinäisellä renkaalla. Olin ihan paniikissa koko ajomatkan, koska tietenkin pelkäsin, että rengas tyhjenee uudelleen ja parissa minuutissa. Ja sit jäädään tienposkeen. Haloo nainen. Auton rengas ei tyhjene sekunnissa eikä minuutissakaan. Paitsi jos se räjähtää. No anyvei, heti vakiopaikkaessolle saavuttuamme, rengas paikattiin ja tadaa.....taas oli ajokuntoinen auto. Kyllä se meidän isä vaan osaa noi hommat hoitaa.

Kiitos isi!! Pelastava enkeli.

Ja nyt kun pääsin valituksen makuun niin haluaisin jakaa sellaisen asian, että meidän digiboxi on yx kakkaläjä. Elää ihan omaa elämäänsä. Tilttaa tyystin kesken tv:n katselun eikä siihen auta mikään muu kuin vetää johto irti seinästä. Vain niin saadaan se takasin tähän aikakauteen. Ja ei siinä mitään, jos sen joutuisi tekemään vaikka kerran päivässä, mutta kun noin 2minuutin välein niin vähänkö käy hermon päälle!!! Ehkä se lentää vielä joku päivä kaaressa partsilta alas...........ja pitkälle!!!!