Ihan kiva. Miehellä on välilevynpullistuma. Ei pysty istumaan, seisomaan, kävelemään tai mitään muutakaan. Asennot aika vähissä.Viime yönä vaelsi pitkin kämppää säryissään ja teki kuulema mieli itkeä, kun sattui niin kovin. Ja toi mies ei ihan helpolla itke. Unet jäivät muutamaan tuntiin. Onneksi tänään lääkärissä käydessään sai sen verran tujut lääkitykset matkaan mukaan, että pystyy edes hetken aikaa olemaan sohvalla makuuasennossa. Pientä hourailuakin nuo tuntuvat aiheuttavan, höpöhöpö-juttuja juttelee tuon tuostakin:)
Toivotaan, että lääkkeet tepsii.

Itse taistelen mahdollista flunssaa vastaan. Orastava kurkkukipu ja ruumiinlämpö 37. Hartian seudulle on kehittynyt jättimäinen, kipeä lihas, joka hetkittäin muistuttelee olemassaolostaan. Vihoittelee kun yritän kääntää päätäni oikealle. Tässä lapsen kanssa ollessa, pään kääntyminen oikealle olisi aika tärkeää. Meinaan, että kun se ehtii joka paikkaan niin jos pääni kääntyy vaan vasemmalle, ehtii tytsi tehdä jo vaikka mitä tuhojaan, kun minä vasta yritän kääntää päätäni oikeaan suuntaan. Sen siitä saa, kun raahaa päivittäin tai joka toinen päivä, kahta tuhannen kiloa painavaa ostoskassia kädessään ja toisessa kainalossa roikkuu 11kg painava tyttönen. Hyvät on mamman kantamukset, mutta jonkunhan sekin on tehtävä:)

Koira linkuttaa jalkaansa edelleen. Jos ei kuukauden sisällä ala paranemaan niin takasin tohtorin puheille ja mahdollinen leikkaus edessä. Hitsihitsi. Kirpasee tota taloudellista puolta aika lailla, mutta ei mahda ei yhtään mitään. Jonkun sekin on maksettava, koska koira on saatava kuntoon.....hinnalla millä hyvänsä.

Että aika sairasta porukkaa ollaan.