Eilen käväisin sivistyksen parissa, teatterissa nimittäin. Olimme katsomassa kaupunginteatterissa musikaalia nimeltä Producers. Ja kyllä täytyy sanoa, että me like. Hyvin reipastempoinen ja hieman rivolla huumorilla maustettu teos. Alapäähuumori vaan putoo muhun aina:)) Suosittelen siis.

Ja sitten muihin aiheisiin, kuten siihen, että m-u-a  v-ä-s-y-t-t-ä-ä!! Silmät lurppaa, pussit silmien alla on taas jälleen kasvaneet silmiäni suuremmiksi ja mielikin on aavistuksen kireä.Tytsi on sunnuntaista asti ollut räkätaudissa, siis vain nuhassa ja se on selvästi verottanut nukkumista. Heräilee tuon tuostakin tuhisemaan ja pyörimään. Nenä täynnä liisteriräkää, joka ei liiku suuntaan eikä toiseen. Tutti suussa ja nenä tukossa......no mitä nyt siitä voi olettaa, eihän se yhdistelmä toimi. Mutta kun sitä tuttiakaan ei voi pois ottaa, kun se itku tulee sitten siitä. Että mitä tahansa tekeekin niin kaikki on huonosti. Tällä hetkellä.

Nyt yritetään vaan kovasti karistaa tuo räkätauti kannoiltamme.

Ilmatkin tässä tuntuvat kovaa vauhtia viilenevän, joten edessä on siis väistämättä uusien talvivaatteiden hamstraaminen. Tytsille siis. Koska mitään sopivaa talviasustettahan meillä ei tällä hetkellä ole, niin on siis aloitettava ihan perushaalarista ja siitä sitten edettävä talvikenkien hankinnasta pipoihin ja hanskoihin. Ihan koko setti tarvitaan. Tää taitaa nyt olla aika monta vuotta eteenpäin sit just tätä. Joka vuodeksi uudet kamppeet.