Raskaudet ovat tuoneet minulle mukanaan ihanan kivan ylläripyllärin, suonikohjut. Tyttöä odottaessa, vasempaan jalkaani, sääreen, ilmestyi yksi pieni pullotuskohta. Ei ollut paha, mutta oli kuitenkin. Sen sijaan, laajenneita verisuonia ilmestyi molempiin jalkoihin, sinne sun tänne. Olin jo mennettää toivoni jalkojeni suhteen ja taisin jopa jättää jäähyväiset hameen käytölle. Yllätys oli kuitenkin positiivinen, kun synnytyksestä oli kulunut kuukausi tai pari ja laajentuneet verisuonikohdat alkoivat vaaleta. Suonikohjuhan ei mihinkään kadonnut, samassa paikassa möllöttää edellenkin.
Nyt elän jälleen saman ihanan suonikohjuasian parissa. Nyt siihen samaan jalkaan, missä oli VAIN se yksi, on ilmestynyt ties millaista pientä rykelmää, nivusesta reiden sivuosaan. Että voikin olla karseen näköset. Sinänsä pieni ongelma ja korjattavissa, mutta jostain se on aina vähän maristava.

Mielenkiinnosta kysynkin, että onko blogillani ketään sellaista lukijaa, joka olisi käynyt poistattamassa suonikohjunsa. Minkälainen oli itse toimenpide? Oliko kovat kivut sen jälkeen? Kallista? Missä toimenpide tehtiin? Suunnitelmissani nimittäin olisi ne jossain vaiheessa poistattaa. En vain tiedä, että teenkö sen tämän raskauden jälkeen vai odotanko siihen, että olen kaikki lapseni tehnyt. Jos teen sen tämän raskauden jälkeen niin uusiutuvatko ne heti mahdollisessa seuraavassa raskaudessa.