"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."


Kiitos Hna pokaalista. Ihan oon otettu. KIITOS ja KUMARRUS!!

Pokaali pitäisi laittaa jakoon kymmenelle eri taholle, mutta kun lähes tulkoon kaikki sellaiset kenen blogia luen, ovat sen jo saaneet. En siis jaa sitä nyt eteenpäin ( älköön kukaan kuitenkaan suuttuko).

Rempparintamalle kuuluu hyvää. Yläkerran maalaukset on aloitettu ja lattiaa vahvistettu lattialevyillä. Muutaman kerran olen jo uskaltanut sanoa ääneen, että "-kyllä tästä hyvä tulee". Lähtökohta kun oli niin toivottoman näköinen.
Päivät täyttyvät remppakaupoissa pyöriessä. Minkälainen klinkkeri keittiöön? Entä kaakelit? Mites pöytätaso? Lasten makkareiden seinät, minkä värinen maali pintaan? On tässä miettimistä. Mutta eipä tästä taas tämän enempää, ketään tuskin kiinnostaa sen kummemmin lukea yksityiskohtaisempaa selostusta remonttimme edistymisestä.

Tyttö nukkuu päikkäreitään ja itse taidan kellahtaa ketarat ojossa sohvalle. Järkyttävä väsymys päällä, kun kaksi viimeistä yötä olen joutunut heittämään koiran tarpeilleen kahdesti. Molempina öinä kello kaksi ja kello viisi. Voi video, että oon ollut vihanen. Ehkä yksi maailman ärsyttävimmistä asioista on pukea keskellä yötä takki niskaan ja lähteä paskattamaan koiraa....