Onkohan siis tosiaankin niin, että yli yksi-vuotiailla pojilla ei  käytetä sukkahousuja? Itse siis en ollut kuullut moisesta enkä kyllä vieläkään kyllä oikein tiedä, että onko asia tosiaan niin. Itsellänihän ei poikaa ole, joten faktoja ei ole esittää.

Missä tälläiseen väitteeseen sitten törmäsin?  No se oli  niinkin lähellä kuin ystäväni luona. Olimme heillä kylässä ja otin jutusteluun tällaisen ihan perusäitipuheenaiheen kuin sukkahousut. Valittelin sitä, kuinka hankalaa on tällä hetkellä löytää tytölle oikean kokoisia sukkahousuja. Ei oikein mikään koko ole hyvä. 86-92cm on hiinä ja hiinä, seuraava taitaakin olla 98-104cm.......ja siis aivan liian iso. Ystäväni vain totesi siihen, että hän ei kyllä tiedä sukkahousuista mitään, koska ei ole pojalle laittanut sukkiksia sitten 1-vuotis päivien. Ehkä jopa vähän kummaksuen katsoi meikäläistä, " miksi helvetissä käytät lapsellasi sukkiksia"-ilmeellä!!  Ja samaan hengenvetoon totesi, ettei heidän tuttavillakaan kukaan enää yksi-vuotiailla käytä sukkiksia...........siis varsinkaan pojilla. Pitkät kalsarit ne olla pitää. Olin vaan,että jaa-a , vai niin. Enpäs ollut ennen moista kuullutkaan, mutta niinhän se sitten varmaan on.

Ja tuntui, että hän puhui asiasta ihan yleisellä tasolla.........että ihan yleistä on ettei nyt, herran jestas, pojille sukkiksia laiteta.

Onkohan noin?