Pähkäilyjen pähkäily. Tarvitaanko me tuplarattaat? Pärjättäskö kuiteskii ihan vaan seisomalaudalla? No mutta, mites sit hoitaa koiran lenkitykset ja kaupassa käynnit kahden lapsen kanssa, jos molempia ei saa istumaan? Saattaa 2-vuotiaskin vielä vetää sellaset stopit päälle, että matka tyssää just siihen paikkaansa, jos istumapaikkaa ei ole tarjota. En millään viittis koiralenkillä taluttaa koiraa, kantaa kaksivuotiasta ja jollain kolmannella kädellä vielä lykkiä sitä pienimmäistä, joka vaunuissaan makoilee. Eli siis tarvitaan vissiin ne tuplat.

No mutta minkäslaiset sitä sitten hankkis? Peräkkäin olevat vaiko kenties vierekkäin. Jos hommaan vierekkäin olevat, niin ois älyttömän mukavaa, että vauva olisi minuun päin ja esikoinen eteenpäin. Sellaisiakin on, tiedän, mutta tuhatta euroo ei viittis maksaa millään. Netissä olen tutkinut ja vertaillut, miettinyt ja miettinyt. Edelleenkin mietin. Yhdet on nousseet suosikeiksi, jotkut easywalker duowalker-nimiset taisivat olla. Koskaan en oo livenä nähnyt enkä siis kokeillutkaan, joten ei hajuakaan oisko ne hyvät. Kalliit ovat vaan kuin pirulaiset. Toisena vaihtiksena ois carenan jotkut uudet, en pysty muistamaan sitä nimeä. Ne ois kyllä halvemmatkin. Tarttis varmaan käydä kokeilemassa jossain.
Kuinkakohan leveitä kaupassa ne kapeimmat sisäänkäynnit on? Siis esimerkkinä vaikka joku alepan tyyppinen pikkukauppa. Mahdunko tuplilla sinne sisälle? Muutettuamme, lähikauppa tulee olemaan juurikin alepa ja sinne ois kiva mahtua sisälle:)


Toissa päivänä oli neuvola. Hemppa oli onneksi noussut sen tehokkaan rautakuurini ansiosta suhteellisen hyviin lukemiin.

verenpaine
:  106/ 64
paino:          700g edellisestä kerrasta 
Hb:              125
sf:                 28,5   
sydänäänet: 140

Turvotuksesta kyseli enkä oikein osannut sanoa, että turvottaako vaiko eikö. Kun olen tässä muutamana iltana tutkinut, että onko mun jalat aavistuksen turpeat vai ei. Ne on niin järkyn näköset muutenkin, kun ovat verenpurkaumien ja kohjujen vallassa, mutta sitä turvotusta en oikein osaa erottaa. Eli ei ne ainakaan mitenkään silminnähden turvonneet sit oo. Vissiin. Ehkä.

  •  
Tänään ois kummilapsemme vanhemmilla kekkerit. Texas-aiheiset ja järjestäjänä dallas pulla.  Ainoo ongelmani on vaan se, että en tiedä mitä puen päälleni. Siis texas-aiheista tarttis olla. Olen sen verran pulla nyt itsekin, että ei nuo tavallisetkaan vaatteet tunnu päälle menevän, saati sitten jotkut erikoisklensat. Luulen, että tässä käy osaltani niin tylsästi, että stetson ja letit on mun asu. Muu asu koostuu sitten justiinsa niistä vaatteista, jotka haluavat päälleni mennä.
Tyttö menee anoppilaan yökylään, joten huomisaamuna saa nukkua ihan luvan kanssa. Vaikka oletettavasti herään huomenna ihan tasan yhtä aikaisin kuin jos tyttö olisi kotona. Mutta eipähän oo ainakaan kiire minnekään.