Tänään oli tepin/äijän/jätkän/ukkelin neuvola. Ukkeli oli ottanut painoa aika äijämäisesti, alle kahdessa vkossa vähän vajaa 700g eli paino oli nyt 4335g. Pituutta oli tullut hillitymmin, tän hetkinen mitta on 53,8cm. Että taitaa se maidon lutkutus upota luihin ja ytimiin.

Tämä viikko on tainnut olla sitä niin kutsuttua tiheän imun kautta. Parin tunnin välein on ukko hillunut rinnuksissa kiinni. Joo-o, yölläkin. Voi mun silmäpusseja. No ei se mitään, koska nyt on taas sellainen hytinä, että ukko pidentää syömisvälejään. Viime yönä meni neljä tuntia syömisten välissä. Että kyllä se tästä vissiinkin.

Pulloruokintaa olen myös kokeillut. Tissimaitoa pullon kautta nautittuna. Ja hyvin uppoaa niinkin. Tyttö ei pullosta suostunut ottamaan hörppäystäkään. Helpottaa äidin kotoa poistumista kummasti, kun vauva taitaa myös pulloruokinnan:) Meillä olisi yhdet häät elokuussa, joihin olimme ajatelleet mennä ilman lapsia.......saas nyt nähdä.

Ens vkolla on aika isyyden tunnustukseen. Rasittava tapahtuma, mutta pakollinen, kun ei olla 11 vuoden yhdessäolon jälkeen vaivauduttu naimisiin. Siis rasittavaa siinä lähinnä on se sinne meneminen, raahautuminen. Sen jälkeen vois aloittaa sen nimen miettimisen. Ristiäiset tosin on vasta elokuussa, mutta kuinka vaikeaa se nimen miettiminen taas onkaan? Itselläni on muutama suosikkinimi, mutta mies ei niitä tunnu hyväksyvän. Miehen ehdottamat nimet taas on ihan jees, mutta ei kuitenkaan vakuuta minua täysin. Ajattelin jyrätä omat ehdotukseni törkeästi vain läpi ja jos ei muuta keksitä, se on sitten teppi mummikki.........ja pienillä kirjaimilla vielä:))