Ei ole vieläkään meillä nettiä eikä ole hajuakaan koska se meille tullaan asentamaan. Welholla ei nyt homma toimi lainkaan. Hidasta ja huonoa palvelua. Nyt olen vanhempieni koneella ja saan pikapäivityksen väsättyä.

Elikäs nyt on muutettu. Uusi kotimme on ihana, avara ja valoisa. Ollaan aivan tosi tyytyväisiä. Kaikki ollaan kotiuduttu loistavasti, tyttöä myöden. Koira on ollut eniten sekaisin, mutta nyt alkaa  helpottaa silläkin eikä tarvii koko aikaa kintuissa pyöriskellä:) Isoimmat tavarat ovat löytäneet paikkansa, pieniä nyssäköitä ja pussukoita pyörii joka puolella. Yläkerran makuuhuoneet ovat vielä muuttolaatikoiden vallassa, alakerta on jo suht siisti. Mutta eiköhän ne kaikki tilpehööritkin löydä oman paikkansa ajan kuluessa:)

Vauva, tytön nimeämänä teppi mummikki, viihtyy vielä vatsapeitteiden sisäpuolella. Kovasti möyrii ja muljii, pyörii ja hyörii, mutta ulospääsyä ei ole vielä löytänyt:) Eikä tässä mitään kiirettä olekaan, teppi tulee kun teppi on siihen valmis. Neuvolassa oltiin viime viikolla ja mitäköhän siellä nyt sanottiinkaan. Oisko verenpaine ollut 124/74 , paino oli tippunut 600g, pissa puhdas, sydämen syke 160 ja sf-mitta 30,5.

Tytönkin kanssa käytiin viime vkolla lääkärin puheilla. On jo jonkin aikaa, aina satunnaisesti, valitellut jalkaansa. Todennäköinen kipuilun syy oli lääkärin mielestä pihtipolvi. Jalka taipuu polven alapuolelta hieman ulospäin. Ja kivun aiheuttaa se, kun öisin elimistö yrittää taivuttaa jalkaa normaaliin asentoonsa. Ilmeisimmin asia korjaantuu itsestään, jos ei, niin sitten mahdollisesti leikataan.

Mitäs vielä.........niin joo, tytön siirtyminen omaan huoneeseen ja "isojen" tyttöjen sänkyyn, on myös sujunut moitteettomasti. Uskaltaisinko jopa sanoa, että loistavasti. Nukkuu yhdentoista tunnin yöunia, keskeytyksettä. Muutamana iltana on juoksennellut nukkumaan laiton jälkeen, pitkin yläkerran huoneita, touhuillut omiaan jopa tunnin ajan, mutta sitten kuitenkin loppupeleissä sammahtanut omaan sänkyynsä. Eilen ja toissa iltana, olen jäänyt itse touhuamaan yläkertaan, vahtinut ettei tyttö tule ulos huoneestaan ja näin ollen saanut hänet taintumaan sänkyynsä jo vaikka vartissa. Mutta hyvin on mennyt. Taantumaa saattaa tosin olla tiedossa teppi mummikin synnyttyä, mutta siihen on varauduttu.

Näin siis meillä tällä hetkellä, kirjoittelen heti lisää kun saan oman koneeni käyttöön:)