Joskus olen tainnut kuulla sellaisen väittämän, että toinen lapsi menee siinä ensimmäisen ohessa. WHAT???? Kenellä menee, kenellä ei!! No voin kertoa, että meillä ei ainakaan mene.

Ensinnäkin, tyttö oli niin helppo vauva, että helpompaa saa hakea. Söi neljän tunnin välein ellei harvemmin, ei kärsinyt ilmavaivoista, nukkua posotti yöt mennen tullen eikä juurikaan kitissyt. Teppi-ukkeli taasen on päättänyt ettei äitiä ja isiä päästetä lainkaan yhtä helpolla tällä kertaa. Syödään usein, mieluiten kahden tunnin välein. Syömisen jälkeen on mitä ripeämmin ruvettava kitisemään, koska pierettää, kakattaa, puklauttaa, röyhtäyttää ja vähän hikottaakin. Kaikki mahdolliset SIIS. Sitten kun niistä on päästy, melkein alkaa olemaan taas ruoka-aika. Ou jee ja taas tissiin kiinni.

Yöllä nukutaan yleensä niin, että eka pätkä nukkumista on vaikka nelisen tuntia. Syödään. Sitten nukutaan pari timmaa. Syödään. Sit taas pari tuntia unta ja taas tisulaista. Sitten alkaakin aamuyön tunteina vatsa olemaan pulauttamista vailla. Noin puoli kuuden aikaan kitistään masua, röyhtin jälkeen voidaan kenties nukahtaa puoleksi tunniksi, jonka jälkeen uusi pieru vetää taas ympyrää paksusuolessa. Ei kun ukkeli olalle ja taputuksia pyllylle, jotta saadaan paukku oikeasta aukosta ulos. Sitten kello onkin jo kahdeksan paremmalla puolella, jolloin tytteli herääkin iloisena uuteen aamuun. Ja päivä on valmis alkamaan, äidin  pulleista silmäpusseista huolimatta.

Päiväunet nukutaan yleensä eriaikaan. Tämä varmasti sen takia, että äidinhän ei ole tarkoitus nukkua päiväunia ( nyt kyllä nukkuvat harvinaisesti samaan aikaan ja itse istun koneella enkä nuku, tyhmäaivo).

Lähteminen kotoa kestää aika kauan. Molemmat kun on puettava yökkäreistä päivän asusteisiin, syötettävä ja vaipoitettava. Tyttöhän ei suostu pukemaan ilman, että saa ekaksi juosta äitiä karkuun. Juoksee yleensä just niin kauan, että mun pinna palaa. Sit kun vaatteet on saatu niskaan, tulee kakka. Molemmilta. Ja vaipat vaihtoon. Ja vaatteet takas niskaan. Luojan kiitos, että nyt on kesä. Pukeminen on suht helppoa.

Että kyllä mun mielestä siinä on vissi ero, että onko talossa yksi vaiko kenties kaksi lasta. MUN MIELESTÄ, korostan. Moni voi olla eri mieltä. Eikä tässä muuten mitään, mutta kun joskus saisi nukkua kunnolla niin jaksaisi taas monen monta iloista päivää ja paljon pirteämpänä. Hermojakin olisi taas venytettäväksi:))

....ollaan muuten tänään ekaa päivää kotona, lapset ja minä. Miehellä alkoi työt:(..........

ja nyt tää menee päikkäreille!!!!!!!!