Eilen käytiin poitsun kanssa 8kk neuvolalääkärikäynti. Paino 8740g ja pituus 73,5cm. Pituus yläkäyrillä ja paino keskikäyrän alapuolella, että hoikan sorttinen jätkä. Joudutaan kuukauden kuluttua menemään uudelleen, kun lääkärin testatessa ukkelin kuuloa, ei kääntänyt päätään äänen suuntaan vasenta korvaa testatessa. Kuitenkin heti, kun olimme poistuneet lääkärin huoneesta, napsuttelin sormiani tämän vasemman korvan takana ja kyllä se päänsä silloin käänsi. Varmaan joku " mua-ei-nyt-kiinnosta-fiilis" oli pojalla sillä hetkellä. Mut kontrolliin mennään jok.tap.

Yöt ovat menneet vaihdellen, mutta ei kuitenkaan voi sanoa, että hyvin. Parhaat yöt meillä on sellasia, et menee nukkumaan 20.45, herää ekan kerran noin 01 maissa, laitan tutin, seuraavaks herää 03 ja otan viereen tissille, sit nukkuu 06 asti ja annan taas tissiä ja sit 07-08 herää. Näin on nyt mennyt jonkin aikaa, muutamaa tositosipaskaa yötä lukuunottamatta. Että ehkä tää tästä joskus sit ennen riparia:)

Kirjoitinkohan jo, että vihdoin sain irtisanottua itseni vanhasta työpaikastani. Tän kuun lopussa loppuu työsopimus. Olo on tosi huojentunut, mutta toisaalta tuli sellainen "puilla paljailla-olo", kun nyt ei enää oo sitä työpaikkaa mihin palata vaikkakaan en tähän vanhaan olisi palannut vaikka ois vähän maksettukin. Sit taas, toisaalta nyt on kaikki ovet avoinna joka suuntaan. Vois opiskella, jos vaan pääsis sisään johonkin mikä kiinnostais tai sit vois hakea uutta työpaikkaa. Työpaikan hakeminen vaan on suht hankalaa, kun pohjakoulutus on hyvin suppea ja oman alani paikkoja kovin vähän tarjolla. En tiiä eikä onneksi vielä tartte tietääkään. Tän vuoden puolella en kuitenkaan uutta työpaikkaa lähtis hakemaan. Kouluun sen sijaan vois yrittää tossa yhteishaun yhteydessä.......tai sit voitan lotossa ja alan miljonääriksi ja rupeen vapaaehtoistyöntekijäksi lasten ja nuorten parissa:)