Ollaan miehen kanssa varovasti heitetty ilmaan ajatus naimisiinmenosta. Sillain " mitäs jos"-periaattella. Nyt kun on kohta oltu yhdessä 12 vuotta, kihloissa 3 ja lapsiakin on jo 2, niin josko sitä vaikka uskaltautuis:) Sinänsähän tää homma ei tästä mihinkään muutu, jatkuu niin kuin ikään kuin samanmoisena, mutta ois aika kutkuttava ajatus viettää päivä prinsessana ja samalla järjestää ystäville megalomaaniset pippalot. Ja nyt kun tämä ajatus on jo heitetty ilmaan, olen vallan intoutunut googlettamaan juhlapaikkoja. Hääpukujakin kävin kurkkimassa ja totesin etten kyllä osaa valita mistä tykkään. Sukelsin hääsivustojen pariin ja uppouduin täysin ihmisten kertomuksiin omista häistään. Olisin voinut viettää tunteja koneella täysin häähumussa, mutta pienet räkänokkani, oksennukselta haisevat nuppuseni, pitivät huolen siitä, että äippä palasi takaisin tähän maailmaan ja todellisuuteen. No eniveis, vuosi olisi näillä näkymin 2010 ja kuukausi ehkä elo- tai syyskuu. Päivän päättäminen voisi olla se seuraava askel. Sit vois varata juhlapaikan ja budjettiakin olisi syytä miettiä. Vai oisko kuitenkin eka budjetti ja sit hääpaikka:) Oletan/toivon ja rukoilenkin ehkä, että sekä appivanhempien että omien vanhempieni osalta tulisi jonkin moista innostusta tähän rahoitusasiaan. Ilonkiljahduksia en kuitenkaan odota kuulevani:)

Sen verran olemme kuitenkin jo päättäneet, että haluamme sellaisen hääpaikan, johon saa tuoda omat juomatarjoilut mukana. Argoksenmäen holvikellari oli mielestäni kuvista katsottuna ihana, mutta hinnaltaan voi olla aika tyyris. Ja ehkä sellainen paikka olisi kiva, jonka siivouksesta ei tarvitsisi itse huolehtia ja tämä holvikellari-mesta täytyisi itse huolehtia kuntoon. Kirkkoakaan ei ole mietitty, mutta ihana olisi Espoon vanhakirkko. Kirkko on mielestäni kaunis, vanha ja tunnelmallinen ja kaiken lisäksi omat vanhempani on vihitty siellä 30v sitten. Taitaa vaan olla aika vaikea sinne saada vapaata vihkimisaikaa. Aika ihana olisi myös vihkiminen jossain ulkona, vaikka sitten sen juhlapaikan yhteydessä. Siinä on vaan suuri riski siihen, että ilma on huono ja sateessa seisominen se vasta kivaa olisikin.

Ideoita siis on, mutta kaikki on vielä kovin auki. Jos jollain on joku extra-hyvä-super-hohdokas juhlapaikkaehdotus Pääkaupunkiseudulta, johon saa viedä omat juomat, niin saa kertoa:)