Olipas sangen mukava ja mielenkiintoista huomata, kuinka kekseliäitä nämä äidin pikku pirpulaiset ovatkaan. Viime vkolla jätkä keksi laittaa suuhunsa siskon hiusnauhasta pudonneen lätyskäisen muovikukkasen. Oi wau, hyvä poitsu, kuinkas keksitkään!!! Ja eilen koettiin tytön kanssa yllättäviä hetkiä, kun hän tuli luokseni ja kysyi; "- äiti, miten tämän saa pois täältä?". " - Siis minkä ja mistä"-kysyin. " No tämän" -sanoi tyttö ja osoitti sieraintaan. Oli tunkenut jonkun helvetin muovipalleroisen nenäänsä ja nyt ihmetteli, että milläköhän sen sais ulos. On mulla kekseliäät lapset, voi jee:)

Pojan kurkkukukka tarina ei päättynyt toivotulla tavalla, koska kun yritin ottaa kukkaa pois, työnsin sitä vaan koko ajan syvemmälle. Yksin kun olin, oli toooosi hankala saada pidettyä poika paikoillaan ja samalla yrittää kaivaa sen kurkkua. Lopulta kukka oli kiinni kitalaessa ja siitä se sitten valahti kurkusta alas. Mun mielestä se ei ole tullut vieläkään gaagelsberin mukana ulos ja siitä tulee kohta jo 2vkoa kun kukka lähti suolistoretkelle ukkelin kroppaan. Tai ainakaan kolmeen ekaan päivään sitä ei näkynyt ja sen jälkeen moni muukin on vaihtanut pojan vaippaa eivätkä varmaan ole sieltä kukkaa osanneet etsiä:) Mutta toisaalta, on se kukka siellä tai ei, poika kakkaa ainakin normaalisti eikä ole yrjöilly.

Tytön nenään tungetun esineen onnistuin samaan ulos pinseteillä. Laitoin tytön selälleen sohvalle makaamaan. Oli kyllä niin liikkumatta, että oisin voinut tehdä siinä samalla jotain muitakin epämiellyttäviä toimenpiteitä, mutta tällä kertaa kuitenkin ainoastaan kaivoin syvltä nenäkarvojen takaa esiin yhden kappaleen muovista esinettä:)

Mitäköhän sit seuraavaks saan olla kaivamassa?!