Ihanaihana New York. Tykkäsin. Hotelli oli viihtyisä, tosin huoneen koko oli minimaalinen. Hotellin sijainti loistava, ihan Time Squaren vieressä. Käveltiin paljon, ihmeteltiin, shoppailtiin, syötiin, nukuttiin ja shoppailtiin. Mä rakastuin shoppaamiseen siellä. Ei vaan ymmärrä, että voi olla niin paljon vaatetta tarjolla ja niin paljon edukkaammin kuin Suomessa. Olisin helposti saanut haisemaan useamman tonnin.........mut kun ei ollut niin useaa tonnia matkakassassa eikä mulla ois matkalaukkukaan vetänyt enempää tavaraa. Niin eikä mies ois sietänyt enää yhtään minuuttia lisää ostospaikoissa pyörimistä. Shoppausmestojen lisäksi käytiin pällistelemässä WTC;n tyhjä monttu sekä kävelylenkki Central Parkissa. Ai että oli mieletön Parkki toi Central Parkki. Niin kaunis.

Ihmispaljous New Yorkissa on jotain aivan uskomatonta. Time Squarellakin kun käveltiin, ei pystynyt pitämään laukkua olalla, kun ei vaan ois mahtunut kävelemään eteenpäin. Oli kellon aika mikä tahansa, aina oli ihmisiä ja paljon. Liikenne on myös jotain aivan tajutonta. Ne ajaa kuin hullut, kiilaa, tööttää, ajaa pitkin pientareita, kiilaaa ja kiilaa. En ihan heti ajais siellä vaikka ajamisesta muuten tykkänkin.

Lapsia ikävöin paljon, mutta selvisin. Niillä oli mennyt tosi hyvin mummin ja vaarin kanssa. Poika oppi nukkumaan yöt ja nyt se syökin kuin hevonen. Mut toi nukkuminen on ihan parasta. Viime yönäkin se vetäs mahtavat unet, kävi nukkumaan n. 20.30 maissa ja heräs aamulla 7.30. Mä oon niin tyytyväinen ja onnellinen, kun saan taas nukkua. Paitsi et parina viime yönä tyttö on nähnyt painajaisia tai pudonnut sängystä ja herättänyt näin meikäläisen, mutta se ei onneks ole joka öistä. On suorastaan virkeä olo aamuisin kun herää eikä lasten kiukuttelut ota ollenkaa hermon päälle. Tai kait ne aina vähän käy hermoon, mut ei pahasti lainkaan. Tissittelyt on nyt taakse jäänyttä elämää ja sekin meni hienosti. Jouduin joka päivä reissussa pumppailemaan, kun maitoa nousi sen verran. Kotiin tultuamme pumppasin maitoa lasiin ja poitsu imaisi ne siitä pillillä, en viitsinyt enää alkaa härnäämään sitä itse tissillä. Nyt lopetin senkin, kun ei maitoa enää kovin paljoa heru.

Sikainfluenssaa ei saatu. Desinfioitiin jatkuvasti käsiä eikä kukaan onnistunut aivastamaan päin naamaa, joten kait me siks onnistuttiin välttämään se.

Kunhan saan kuvat koneelle, laitan muutaman näytille.