Huomenna ois sit ekat soveltuvuuskokeet. Ei kyllä jännitä yhtään, vähän oikeastaan v...ttaa lähteä kukonlaulun aikaan ajelemaan kohti koulua. En ihan oo tottunut heräämään ennen kuutta vaikka lasten kanssa aikasin herätäänkin. Toiseks, oon tottunut tykkäämään suht kiireettömistä aamuista ja huominen ei sitä totisesti ole. Mutta, joskushan nää kiireettömätkin aamut loppuu ja niihin kiireellisinkiin on totuttava. Soveltuvuuskokeisiin oli väsättävä sellainen ennakkotehtävä, jossa piti pohtia, että miksi nyt kyseiselle alalle on hakeutumassa ja onko jotain kokemuksia alalta ja miksiköhän sitä juuri nyt ois aloittamassa opiskelut ja sen sellaista. Mähän sitten pohdin yhden aaanelosen verran.

Lapset viettävät aamupäivän vaarin kanssa. Vaari tulee meille vähän ennen kuin isimies lähtee töihin. Nyt oon tehnyt  huomiseksi ruoan valmiiksi, näyttänyt vaippojen sijainnin, viikannut ulkovaatteet pinoihin, ohjeistanut reitin puistoon ja kaikki muut tarpeelliset. Miehellekin pitää laittaa lasten sisävaatteet pinoihin, että saa niille puettua edes jotenkin oikeat kamat päälle. Se siis todellakin pyysi mua laittamaan lasten sisävaatteet valmiiksi, koska ei osaa niitä muuten pukea. OMG. Ehkä huomaa kuka lapset AINA pukee.

Vkoloppuna ois halloween-partyt. Vähän ticotico ja silleen. Naamiaiset periaatteessa, mutta ilmankin kostyymiä pääsee sisälle. Itse meinasin pukeutua suht tylsästi, pikkumustaa ja pirunsarvet. Sellainen asu, jonka pystyy nopeasti muuntamaan baariversioksi. Kurpitsa vastaan pikkumusta, niin pikkumusta sit voitti:) Juhliin tulee nastoja tyyppejä, tarjolla syömistä ja juomista, toivottavasti vähän tanssiakin.