Kiitos teille, jotka jaksoitte vastata edelliseen postaukseeni:)) Kommentit on vaan niin piristäviä ja kiva huomata, että joku tätä lukeekin!

Mutta joo, täällä ollaan vähän puolikuntoisia. Itse olen ollut kurkku karheana jo varmaan viikon jos toisenkin, lihaksiakin vähän särkenyt, mutta mitään kuumeita ei ole noussut. Naisten päivät tähän vielä päälle niin eipähän voi olollansa lähteä kehumaan. Tyttö on kuumeessa, joka vaihtelee 37.3-38.3 välillä. Kurkkuun on kuulema välillä sattunut ja nokka vuotaa, mutta muita oireita ei ole. Että en nyt sit usko, että sikaa ois tää. Tuossa se vieressä juoksee huoneesta toiseen ja tuntuu toisinaan unohtavan oman kipeytensä......mutta parempi, että leikkii eikä makaa flegmaattisena.

Eilen oli mun toiset ja viimeiset soveltuvuuskokeet. Hyvä mieli jäi niistäkin. Iso ero oli kyllä AMK;n ja toisen asteen koulutuksen kokeilla. Ja tässä tapauksessa ne AMK;n oli varsin laimeat noihin eilisiin verrattuna. Amk;ssa oli tasan opettajan haastattelu sekä ryhmätehtävä, eilen täytettiin 2 tuntia psykologisia testejä ja käytiin opettajan että psykologin haastattelussa. Oisin voinut kuvitella, että AMK;ssa ois kovinkin kimurantit kokeet, mutta ei. Toisaalta noiden ammattikorkeiden välilläkin on kyllä suuria eroja. Esim. metropoliaan jos oisin hakenut terkkariksi niin ois joutunut lukemaan jotain pääsykoekirjoja, viime vuonna hain Diak;iin ja siellä oli kanssa näitä parin tunnin psykologisia testejä. Ja eilisessä lähihoitajajutussa olin kyllä selvästi nuorimmasta päästä, ihan 50-vuotiaitakin oli kourallinen, kun taas  amk;ssa olin selkeästi yksi vanhimmista. No, mutta nyt vaan odotellaan, että ottaisko joku koulu mut vielä sisäänkin:)