Meidänhän oli tarkoitus naittaa itsemme keskenämme tänä vuonna. Kesähäitä suunniteltiin. Uhrasin viime syksynä paljonpaljon aikaa siihen, että etsin hääpaikkoja netistä ja muutamia kävimme ihan katsomassakin. Suurimmat kriteerit on oikeastaan ne, että omat juomat pitäs saada viedä ja toinen on se, että tilaan pitää mahtua 130-150 ihmistä. Näillä löysinkin muutaman, mutta härreguudendo, että nuo paikat on varattuja. Ei siis niin mitään sellaista potentiaalista paikkaa ollut enää vapaana tämän kesän häille. Ja olin kuitenkin vuoden päivät etukäteen liikkeellä.  No nyt ei sit tule häitä, koska mähän en mitään kompromissihääratkaisuja rupea tekemään. Että kutsunkin sitten vaan 50 ihmistä ja tarjoan pari drinksua jossain ravintelissa. Nou wei.

Häät siis siirrettäköön taas vuodella eteenpäin ja hääpaikkaa vois alkaa vaikka tässä hetinyt varailemaan. Tässä vaiheessa kun 13 vuotta yhdessäoloa tulee täyteen niin eiköhän tässä yksi vuosi helposti vielä vietetä ihan vaan avoparina. Mutta tottatosiaan aion pitää siitä huolen ettei nää kemut jää pitämättä. Mähän en mitään seniorihäitä vietä:) Haluan olla nuorehko morsian, jolla on kaunis hääpuku, suht nuorekkaat kasvot ja kyky juhlia:) Ei jakkupukua kermakakkutarjoilulla ja kostukkeena pelkkää kahvia:)

Yksi hyvä puoli tässä on se, että nyt kun alan uudelleen tämän hääpaikkametsästyksen niin tietää jo vähän, että minkälaisia paikkoja on tarjolla. Ei tartte lähtee ihan nollasta liikkeelle.