Jo on sitkee tää flunssa-aalto-systeemi, joka jyllää. Tai ainakin me on saatu joku iilimatoversio siitä. Tyttö on ollut jo 2 vkoa räkänen, alkuun oli 39 asteen kuume kolme päivää ja siitä eteenpäin yskää limahöysteellä! Poika sairastu vko tytön jälkeen ja on nyt ollut vkon räkänen kuin mikä. Pojalla kuume kesti päivän pari, mutta herranen jestas, että sillä on sitkeä yskä ja keuhkot rohisee. Voikohan tollanen olla keuhkoputkentulehdus?! Vai oisko siinä kuume mukana?! No en tiiä, mutta jos ei kohta ala räkä rööreistä loppumaan niin kaitpa se pitää lääkärikeikka tehdä.

Meillä alkoi tänään koulussa ekat työpajatunnit. Harjoiteltiin rokotteen antamista. Pistettiin toisiamme suolaliuoksilla sekä käteen että persiiseen. Ihanan jännä kokemus:) Mutta kyllä se vähällä on opittava, kun tän aamuisen kolmen tunnin session jälkeen, pistämistä ei enää harjoitella vaan se ois sit siinä! Huh.

Ens vkolla ois anatomian tentti.........ja mä niin en pääse sitä varmaan läpi. Oon aivan sysipaska siinä enkä vaan jotenkin tajuu koko anatomiaa. Paskapaska anatomia vaikkakin tässä mun alalla suhteellisen olennainen asia:) Kyllä tää koulun käynti vie aika ison osan ajasta ja sit kun ei tee kouluhommia niin pitäis yrittää pitää lapset tyytyväisinä ja leikkiä niiden kanssa. Että kyllä on tällä mammalla välillä sellanen jättitatti otsassa ettei oo tosikaan. Mutta en vieläkään aio valittaa, että ois liian raskasta. Tokihan tiesin mitä tuleman pitää, kun opiskelemaan lähdin.

Huomenna ois kuitenkin vähän naatiskelua ja vien mun jalat hoitoon. Hus helvettiin kaikki kovettumat:)